Skip to content

Minh Pham

Sr. Consultant Corporate Finance

Minh Pham is Senior Consultant Corporate Finance. Zijn werkzaamheden zijn gericht op klanten adviseren bij waardebepalingen, aan- of verkooptrajecten en strategische vraagstukken.

Met de juiste zakelijke inzichten worden betere bedrijfsbeslissingen genomen.

“Een strategische beslissing vanuit een waardebepaling of overname zal invloed hebben op meerdere onderdelen van een onderneming. In het verleden heb ik de mogelijkheid gehad om klanten te ondersteunen met diverse financiële en operationele vraagstukken. Door een onderneming vanuit verschillende lenzen te analyseren is het mogelijk om advies te geven waarbij waardecreatie centraal staat. Mijn focus gaat om deze reden verder dan alleen in de cijfers te duiken. Het is belangrijk voor mij om eerst naar de klant te luisteren en de onderneming te zien voordat ik begin te adviseren. Hiermee streef ik naar een resultaat dat haalbaar en effectief is."

“Als adviseur heb ik inzicht gekregen in allerlei bedrijfsmodellen. Hiervan heb ik veel geleerd en met die kennis probeer ik een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren. De afgelopen jaren, ondersteun ik initiatieven die zich richten op het verbeteren van de leefbaarheid van de minderbedeelden in Vietnam. Mijn rol hierin is het uitdenken of verbeteren van processen om deze doelgroep te identificeren of te voorzien van levensmiddelen."

Werkervaring:

  • Sr Consultant Corporate Finance (Baker Tilly, 2022 – Heden)

  • Sr Consultant Business Consulting (EY, 2019 – 2021)

  • Valuation Analyst (Pike & Zijlmans, 2017 – 2018)

Opleidingen:

  • MSc Accounting, Auditing and Control (Erasmus Universiteit Rotterdam, 2014 – 2016)

  • MSc Economics and Business (Erasmus Universiteit Rotterdam, 2014 – 2016)

  • BSc Economics and Business Economics (Erasmus Universiteit Rotterdam, 2010 – 2014)

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief