Skip to content

Vanshika Rakhan

Secretary VAT Advisory

Binnen het VAT & Customs Advisory team is Vanshika werkzaam als secretary. Zij focust zich met name op de ondersteuning van het MT en de structuur en grafische vormgeving van adviezen, handleidingen en presentaties. Vanshika heeft daarnaast ervaring en vaktechnische kennis opgedaan in het btw-vakgebied.

Leer niet om te werken, maar werk om te leren.

Het verhaal van Vanshika Rakhan

"Mijn werkzaamheden bij Baker Tilly focussen zich op het ondersteunen van het VAT & Customs Advisory team. Dit kan variëren van het voorbereiden van documenten voor ons MT, het toepassen van onze Baker Tilly-huisstijl in documenten, werken aan de lay-out van flyers, offertes, rapporten, presentaties etc. De opdrachten zijn divers van aard en brengen zo verschillende uitdagingen en kansen met zich mee. Het mooie aan deze afwisselende functie is dat ik mij in professioneel opzicht ontwikkel en dat ik mijn eigen creativiteit kan gebruiken en ontwikkelen."

"Op dit moment bestaat mijn dagelijks leven voor het grootste deel uit studeren. Ik ben erg nieuwsgierig en kan nooit genoeg weten! Lezen is dan ook een van mijn grootste hobby's. Daarnaast houd ik erg van sporten, met name fitness en kickboksen. Maar ook een feestje of filmavondje zal ik niet snel afslaan."

Werkte eerder aan onder andere:

  • Standaardisering van diverse processen en producten

  • Backofficewerkzaamheden

Werkervaring:

  • Secretary (Baker Tilly, 2019 - heden)
    - Werkt vanuit: Utrecht

Opleiding:

  • Student (Christelijk Gymnasium Utrecht, 2015 - 2021)

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief