Skip to content

Gratis webinar: benut de WKR voor 2023 nog optimaal

Over het event

Graag nodigen wij u uit voor ons gratis webinar ‘benut de WKR in 2023 optimaal’, op 31 oktober a.s. om 10:00. In 2020 en 2021 was de Werkkostenregeling (WKR) tijdelijk verruimd naar 3% en dat is voor 2023 weer het geval. Dat biedt kansen! Onze loonheffing specialisten Bianca Schouw en Joanita de Pagter vertellen u welke kansen de verruimde WKR voor 2023 geeft.

De vrije ruimte is in 2023 3% van de fiscale loonsom tot € 400.000. Daarboven wordt het opbouwpercentage 1,18%. Bij Baker Tilly begrijpen we dat werkgevers steeds meer willen weten over interessante manieren om hun personeel te belonen zonder fiscale nadelen. Vooral in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is dit cruciaal. Werkgevers zoeken naar creatieve en fiscaalvriendelijke benaderingen.

Om hierin de juiste keuzes te maken, moet u goed kijken naar welke onderdelen van het salaris u wilt aanmerken als eindheffingsloon en ten laste van de vrije ruimte wilt brengen. Omdat het einde van het jaar nadert, is dit het perfecte moment om met de WKR aan de slag te gaan.

Schrijf u hier in

31 oktober 2023

Online om 10:00

In ons webinar bespreken we:

  • Wat de WKR in 2023 inhoudt

  • De kansen die zich voordoen in 2023

  • Belangrijke aandachtspunten voor 2023

  • Hoe u de WKR kunt optimaliseren voor meer controle en inzicht.

Tijdens de webinar staan onze loonheffingsspecialisten Bianca Schouw en Joanita de Pagter klaar om uw vragen te beantwoorden. En voor degenen die niet kunnen deelnemen, sturen we enkele dagen later een opname van de webinar en de presentatie. Dus bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar, maar bent u wel geïnteresseerd? Meld u dan toch aan en kijk de opname op een later moment terug.

Dit gratis webinar is een boeiende introductie in de WKR. Als u dieper in dit onderwerp wilt duiken, nodigen we u uit om u aan te melden voor onze uitgebreide 3 uur durende training. Deze training is onder andere geschikt voor HR-werknemers, financiële en salarisadministratiewerknemers en controllers.

Benut de WKR in 2023 optimaal

  • Wanneer? Dinsdag 31 oktober om 10:00

  • Waar? Online

  • De dag vóór en op de dag van de webinar ontvangt u een link naar het webinar.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief