Accountant nodig in Zeeland?

Panta Rhei - BakerTillyBerk_BIC-0935.jpg

Ondernemers in Zeeland, wij automatiseren uw administratie. Met geïntegreerde online tools en heldere 24/7 rapportages. U krijgt een perfecte boekhouding én persoonlijk advies. Uw eigen betrokken accountant uit Zeeland komt regelmatig bij u langs met direct toepasbare oplossingen voor een betere bedrijfsvoering. U bespaart tijd en geld als het gaat om uw boekhouding en u heeft tegelijkertijd maximale grip op uw cijfers om succesvol te ondernemen. Zo ontstaat ruimte om te focussen op verdere groei van uw bedrijf.

Bel nu: 0113 24 20 00

Contact? Bel of mail mij.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 • naam@bedrijf.nl

Accountant in Zeeland nodig?

Neem dan contact op met Marcel Klootwijk of één van zijn collega's van Baker Tilly in Goes. Wij schakelen snel en stellen u de juiste vragen om uw situatie helder te krijgen. U krijgt direct een indicatie van de mogelijke oplossingen voor een perfecte administratie en onze aantrekkelijke prijzen.

marcel-klootwijk.jpg
Marcel Klootwijk Partner mkb accountancy & advies T: 06 51 61 46 97

Voordelen voor u

 • Altijd persoonlijk

  Welk deel van uw boekhouding u ook wilt uitbesteden, onze betrokken adviseurs helpen u persoonlijk om nu én straks meer rendement te realiseren.

 • Altijd bij

  Inkoop- en verkoopfacturen worden direct bijgewerkt in de boekhouding. De handige bankkoppeling verwerkt dagelijks de geldstromen.

 • Altijd inzicht

  Handige online dashboards geven altijd en overal toegang tot uw financiële positie. Met één druk op de knop.

 • Ervaringen van klanten

  Panta Rhei - BakerTillyBerk_BIC-1033.jpg
  Willem-jan Buijs Eigenaar strandpaviljoen Panta Rhei

  "Dankzij Baker Tilly kunnen we precies sturen op de marges per gerecht op onze menukaart. "

  Happy Glass - BakerTillyBerk_BIC-0772.jpg
  Kees Kik DGA bij Global Glass BV

  "Baker Tilly zorgt voor meer grip op mijn werkkapitaal, waardoor mijn bedrijf beheersbaar verder kan groeien."

  TuinTotaal - BakerTillyBerk_BIC-2288.jpg
  Gertjan Toorenaar DGA van hoveniersbedrijf TuinTotaal

  “Sinds Be in Control wordt alles digitaal en (deels) automatisch verwerkt en opgeslagen. Zo kunnen we niets meer kwijtraken of vergeten en zien steeds de meest recente cijfers. ”

  Video BIC | Baker Tilly

  Veel Zeeuwse mkb-bedrijven kiezen voor Baker Tilly Goes. Zij waarderen onze mensen. Onze adviseurs en hun collega's op kantoor tonen zonder uitzondering echte betrokkenheid, zijn makkelijk te bereiken en weten wat er speelt. U heeft een vast aanspreekpunt, die u attendeert op kansen en risico's. Zoals het bijsturen op kosten, het opstellen én volgen van een realistische prognose en het vergroten van uw werkkapitaal.