Baker Tilly’s Tax Update | 3 december

Op donderdag 3 december organiseren wij het webinar Baker Tilly’s Tax Update: op naar 2021. In een webinar van 16.00 tot 17.30 uur blikken wij vooruit op belangrijke fiscale maatregelen die vanaf 2021 van toepassing zijn. Door u inzicht te geven in wat er gaat wijzigen, weet u waar wellicht nog fiscaal voordeel valt te behalen of actie moet worden ondernomen.

Het webinar bevat een plenair gedeelte en de mogelijkheid om u aan te melden voor break-outsessies. In het plenaire gedeelte praten we u bij over de tariefswijzigingen in de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting en we besteden onder andere aandacht aan het verlagen van de zelfstandigenaftrek en de wijzigingen in de verliesverrekening in de Vpb. Verder delen wij met u het laatste nieuws over de steunmaatregelen van de overheid.

Break-out sessies
In de break-outsessies praten onze experts u bij over:

  1. Belangrijke fiscale ontwikkelingen voor ondernemingen
    a. verliesverrekening in de toekomst, de nieuwe groepsregeling voor bv’s en de lenen bij eigen bv.
  2. Maatregelen en omstandigheden die invloed hebben op uw privévermogen
    a. aankoop onroerend goed en fiscale gevolgen, financiële planning, estate planning en huwelijkse voorwaarden.
  3. De btw- en douanegevolgen van de Brexit voor uw internationale activiteiten
    Als u zaken doet met de UK, dan is deze break out sessie uiteraard voor u bedoeld. U wordt in circa 40 minuten bijgepraat over de laatste stand van zaken en de do’s en dont’s in het kader van de naderende Brexit.

U kunt in het aanmeldformulier aangeven aan welke break-out sessie u wilt deelnemen. Tijdens de break-out sessies gaan we meer in detail in op enkele belangrijke fiscale maatregelen die vanaf 2021 van toepassing zijn. We sluiten het webinar af met een vragenronde waarin wij enkele vragen van deelnemers, die relevant zijn voor iedereen, plenair behandelen.


Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 – 16.30 uur         Belastingupdate – plenair

16.30 – 17.15 uur         Break-out sessies (maak een keuze bij uw aanmelding)

17.15 – 17.30 uur         Vragenronde & afsluiting – plenair

Meld u nu aan!

Reserveer nu direct uw plek in Baker Tilly’s Tax Update. Vul het aanmeldformulier in en u ontvangt op de ochtend van 3 december van ons de link naar de livestream om het webinar vanachter uw pc, tablet of laptop bij te kunnen wonen.