Het online ondernemerscollege

_Ondernemerscollege home.jpg

In een wereld waar elkaar live ontmoeten lastig is, biedt het ondernemerscollege wel graag inspiratie. Daarom bieden wij op 10 november, in een speciale online editie, vier ondernemerscolleges van topsprekers.

Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste deel (van 13.30 tot 14.30 uur) bestaat uit het college van Cor Hospes over storytelling en het interview met hoogleraar smart mobility Hans Jeekel over de toekomst van mobiliteit. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor deel twee (16.00 - 17.00 uur) met een interview met Aldo van der Laan, Chairman Zwanenberg Food Group en het college van Ferry Zandvliet, overlever van de Bataclan-aanslag. Kun je niet kiezen? Geen probleem, je kunt ook aan beide delen deelnemen!

U kunt zich aanmelden via de inschrijfknop linksboven.

 

De Livestream

Wie zich aanmeldt voor de speciale editie van het ondernemerscollege op 10 november ontvangt een dag van te voren een link naar de livestream. Zo kunt u als 'publiek' de colleges en de interviews live bijwonen en (na afloop van elk college en interview) vragen stellen aan de sprekers. 

Vragen

Heeft u aan de hand van dit artikel vragen over het ondernemerscollege? Mail deze naar event@bakertilly.nl. Wij helpen u graag!