Online event – Btw en e-commercewijzigingen – waar moet u aan denken?

Met Brexit nog maar net achter ons, komen er alweer nieuwe wijzigingen aan op btw-gebied. Op 1 juli 2021 gaat de EU haar btw-regelgeving voor e-commerce volledig aanpassen. Vergelijkbare aanpassingen zijn reeds ingevoerd in Groot Brittannië per 1 januari jongstleden.

Bent u betrokken bij B2C grensoverschrijdende verkopen en goederenbewegingen naar consumenten binnen de EU, Groot-Brittannië en zelfs misschien wel Australië?

Zorg dat u goed bent voorbereid!

Het land waar u bent gevestigd is voor deze regelgeving niet van belang, iedere onderneming die goederen verkoopt aan consumenten moet voldoen aan deze reeds geldende en nieuwe regels.

Op 20 april 2021 organiseert Baker Tilly een online event. Gedurende dit online event zullen experts op het gebied van btw en e-commerce u bijpraten over de nieuwe regels in de EU, inclusief de nieuwe IOSS en OSS aangiftes.

Naast de wijzigingen in de EU, zullen eveneens de reeds ingevoerde wijzigingen in Groot-Brittannië worden besproken. Daarnaast worden de geldende e-commerce regels in Australië en de nieuwe handelsdeal tussen de EU / het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Ons internationale team van experts uit de EU, het Verenigd Koninkrijk en Australië verwelkomt u graag!