Training succesvol reorganiseren

Technologische ontwikkelingen, een nieuwe organisatiestructuur, financieel tegenvallende resultaten of staking van (een deel van) de activiteiten. Het kunnen allemaal redenen zijn om te moeten reorganiseren. Iedere werkgever loopt vroeg of laat wel eens tegen een reorganisatie aan. Als het dan toch moet gebeuren, is het belangrijk om dit zo goed mogelijk voor te bereiden en uit te voeren.

Tijdens de training nemen wij de verschillende facetten van een succesvolle reorganisatie met u door. Van de voorbereiding tot en met de uitvoering van een reorganisatie. Wij helpen u vragen te beantwoorden als: wat is uw doel, budget en planning? We besteden ook aandacht aan wie er voor ontslag in aanmerking komt. Hierbij gaan we uitvoerig in op het afspiegelingsbeginsel en leggen we begrippen als zelfstandige bedrijfsvestiging, onderling uitwisselbare functies en ‘last in, first out’ uit. 

In de training is ook aandacht voor het UWV. Wat wil en moet het UWV allemaal van u weten? We lichten toe hoe een dergelijke procedure verloopt en wat er gebeurt als u de verzochte ontslagvergunning (niet) toegewezen krijgt. Tenslotte laten we ook zien wat de do’s en don’ts zijn van een vaststellingsovereenkomst. Wat zijn de risico’s en aandachtspunten als u er voor kiest om met een vaststellingsovereenkomst afscheid te nemen van uw personeel?  

Doelgroep
HR managers en andere managers die met personeelszaken zijn belast.

Opzet training
De training is praktisch opgezet en bestaat uit een combinatie van theorie en interactie. De training biedt u daarnaast voldoende ruimte voor (de behandeling van) uw eigen praktijkvragen.

Datum: Er staan op dit moment geen trainingen gepland. Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met Employment Advisory
Kosten: € 295 per deelnemer
Docent: Mr. Nienke Lemmink is senior arbeidsrechtjurist bij Baker Tilly Employment Advisory en ondersteunt werkgevers en HR managers al jaren bij het beantwoorden en begeleiden van alle voorkomende arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Inschrijven voor dit evenement

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    06-12345678
  •  *
    naam@bedrijf.nl