Fiscaal overleg gemeenten regio Noordoost

Wij nodigen u van harte uit voor het Baker Tilly fiscaal overleg gemeenten regio Noordoost op dinsdag 13 juni. Het doel van deze bijeenkomst is om met fiscaal medewerkers van andere gemeenten ervaringen, meningen en best practices te delen rondom fiscaliteit. Wij denken dat dit u helpt om de fiscale kennis binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij faciliteren tijdens deze bijeenkomst het delen van kennis en ervaringen door middel van concrete voorbeelden uit uw en onze dagelijkse praktijk. Tijdens de bijeenkomst is er ook voldoende ruimte voor door uzelf ingebrachte onderwerpen.

Programma

Wij nemen een aantal actuele thema's met u door. Hierbij besteden wij in ieder geval aandacht aan de actualiteiten inzake normaal vermogensbeheer en de gevolgen voor vennootschapsbelasting (Vpb) bij het grondbedrijf. 

Daarnaast delen wij graag onze ervaringen op het gebied van de Vpb-plicht voor gemeenten en zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen op dit gebied.

Tot slot besteden wij aandacht aan een aantal actualiteiten op het gebied van btw, waaronder de btw-aftrek bij leegstand gemeentelijk vastgoed, ontvangst beschikking btw-compensatiefonds en de update procedure over schoolstructuren. 

Dag en tijdstip

Dinsdag 13 juni 2017 van 15.00 uur tot 17.00 uur. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie. Na afloop sluiten wij af met een borrel om met elkaar na te praten en verdere ervaringen te delen.

Heeft u interesse? Deelname is kosteloos!

Meld u aan door een email te sturen aan r.vandersluis@bakertillyberk.nl met als onderwerp bijeenkomst dinsdag 13 juni. U bent van harte welkom om een collega of relatie mee te nemen.

Locatie en adres

13 juni 2017      Gemeentehuis, Raadhuisstraat 2, 7001 EW Doetinchem