Baker Tilly benoemt Marco Hoeks tot bestuurder

Rotterdam, 11 juni 2020 - Marco Hoeks is per 1 juli 2020 benoemd tot bestuurder van Baker Tilly. Marco krijgt vanuit het bestuur de servicelijn fiscale dienstverlening en interne juridische zaken in zijn portefeuille.

Marco Hoeks studeerde in 1993 af aan de Universiteit van Tilburg en koos voor een carrière bij PwC. Daar werkte hij 22 jaar, waarvan 7 jaar als fiscaal partner. Marco heeft zich in die jaren gespecialiseerd in belastingadvisering aan met name middelgrote (familie)ondernemingen en haar aandeelhouders. In 2011 maakte Marco de overstap naar Baker Tilly als fiscaal partner op de vestiging Utrecht. Naast deze werkzaamheden was Marco 4,5 jaar lid van de benoemings- en adviescommissie en is hij sinds 2014 voorzitter van de kennisgroep vennootschapsbelasting overheid. Marco blijft, naast zijn werk als bestuurslid, de rol van voorzitter van de kennisgroep vervullen.

Marcel Huisman, voorzitter van het bestuur van Baker Tilly: “Marco’s benoeming is zeer welkom. De komende maanden vragen de gevolgen van het coronavirus nog veel aandacht. Tegelijkertijd zitten we volop in de uitvoering van ons verbeterprogramma en draagt de uitbreiding van het bestuur met Marco bij aan het realiseren van onze kwaliteits- en groeiambities.”

Het bestuur van Baker Tilly bestaat per 1 juli 2020 uit Marcel Huisman (voorzitter), Marco Hoeks, Ronald Houtveen en Erik Moens.