Benoemingen bij Baker Tilly Berk

Jan Boom is per 1 januari 2017 benoemd tot partner bij Baker Tilly Berk. De voormalige regioleider Noord-Oost-Centrum van PwC maakt de overstap naar Baker Tilly Berk en wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de praktijk in Noordoost-Nederland. Marcel Huisman, partner registeraccountant, is per 1 juli 2017 benoemd tot nieuw bestuurslid van Baker Tilly Berk. Hij volgt Ronald Hoeksel op.

Jan Boom (46) studeerde Accountancy aan hogeschool Windesheim en behaalde in 1997 zijn postdoctorale opleiding registeraccountant aan de VU Amsterdam. In 1993 startte Jan zijn carrière bij een van de rechtsvoorgangers van PwC en in 2005 werd hij benoemd tot partner. Vanuit zijn rol als partner en regioleider Noord-Oost-Centrum was Jan verantwoordelijk voor de controle-activiteiten in het marktsegment van private owned ondernemingen in de regio Enschede en Zwolle. Daarnaast was hij als strategisch adviseur betrokken bij grote familiebedrijven en dga-ondernemingen.

Bestuurswisseling
Ronald Hoeksel treedt per 1 januari 2017 af als bestuurslid van Baker Tilly Berk. Marcel Huisman (48) volgt Ronald Hoeksel per 1 juli 2017 op. Marcel Huisman is sinds 2006, als partner registeraccountant op de vestiging Nijmegen, verbonden aan Baker Tilly Berk. De bestuurstaken van Ronald Hoeksel worden in de tussenliggende periode waargenomen door Jeroen Spiekker (51), directeur Bureau Vaktechniek Accountants van Baker Tilly Berk.