Slimme stuurinformatie

Wie over de juiste managementinformatie beschikt, heeft goed zicht op bedrijfsprestaties. En kan aan meerdere knoppen draaien om tot betere prestaties te komen of meer uit de business te halen. Waar zit al die data om tot goede managementinformatie te komen? De juiste stuurinformatie boven tafel krijgen uit de enorme brei aan data binnen uw organisatie is niet eenvoudig. Zeker niet als u omzetcijfers, winstprognoses, marges, orderverwerking, productiviteit en klantdata ook relevant wilt maken voor het werk van het managementteam en de medewerkers. Het kan wel.

Hoe maakt u van data informatie?

Organisaties leggen steeds meer data vast in hun systemen. In de praktijk blijkt dat veel van deze data niet beschikbaar is voor de gebruikelijke rapportages, waardoor rapportages vooral financiële informatie bevatten. Daarnaast worstelen organisaties om data uit meerdere bronnen aan elkaar te koppelen. Zonder goede kennis is dat een arbeidsintensief proces, waarbij de betrouwbaarheid van de informatie ook niet altijd gegarandeerd kan worden.

Hoe staat het met de managementinformatie in úw organisatie? Heeft u wel actueel inzicht in de performance van uw organisatie en kunt u hier zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau gericht mee sturen? Onze dataspecialisten helpen u de juiste stuurinformatie boven water te krijgen en samen te brengen in een overzichtelijk dashboard. Lees er meer over in onze brochure of download de infographic.

Meer weten?

Na het bekijken van de brochure en infographic hulp nodig bij uw vraagstuk? De business intelligence-specialisten van IT Advisory helpen u graag.