Werken bij Baker Tilly

Rotterdam.jpg

Bij Baker Tilly zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich samen met ons sterk willen maken voor onze klanten. Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, de begeleiding krijgt die je nodig hebt en ruimte krijgt om je door te ontwikkelen. Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Wij zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren in Nederland. Vanuit dertien vestigingen bieden wij onze verschillende disciplines aan. Vanuit vier servicelijnen (Accountancy, Advisory, Audit en Belastingadvies) kunnen wij onze klanten compleet begeleiden. Zo kunnen we organisaties ook begeleiden bij bedrijfsovername, IT- en personeelsvraagstukken. Dit doen we voor mkb-bedrijven, non-profitinstellingen tot zorginstellingen, organisaties in de publieke sector en familiebedrijven.

Doordat we op elke vestiging alle servicelijnen in huis hebben, heb je veel persoonlijk contact met collega’s en werk je in multidisciplinaire teams. Ook buiten werktijd ondernemen we veel met elkaar. Denk aan een kantoorborrel of teamuitje, maar ook landelijke evenementen met collega’s van de dertien vestigingen bij elkaar.

Op onze Werkenbij-site vind je een overzicht van de vacatures die wij momenteel open hebben staan. Staat jouw droombaan er niet tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie versturen. Heb je vragen over werken bij Baker Tilly? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

jaqueline.jpg
Jaqueline Verweij Recruitment Manager T: 06 25 73 15 75