Samenstellen jaarrekening

Accountancy - Samenstellen jaarrekening.jpg

De periode van het samenstellen van de jaarrekening is voor veel ondernemers hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening nog slechts een druk op de knop is? Schakel dan onze expertise in.

Gebruik maken van de inzichten uit uw jaarrekening

Een jaarverslag is bedoeld om inzicht te geven in uw financiële prestaties, waaronder het rendement, het vermogen en de omvang van uw bedrijf. Daarmee kunt u niet alleen terugkijken op het afgelopen boekjaar, maar juist ook de grip op uw bedrijf voor de toekomst versterken. Het proces van het opstellen van het jaarverslag kan echter tijdrovend zijn. Hierdoor komen de inzichten waarmee u werkelijk sturing kunt geven aan de toekomst van uw bedrijf, vaak onvoldoende of te laat uit de verf.

Onze ervaring bij het opstellen van de jaarrekening bij mkb-bedrijven zetten wij graag voor u in. Daarmee garanderen wij niet alleen dat uw jaarverslag voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Ook zorgen we ervoor dat uw jaarrekening snel klaar is en volledig klopt. Zo geeft uw jaarrekening u direct na het einde van het boekjaar duidelijke inzichten om uw rendement te verhogen in het nieuwe boekjaar.

Automatiseren waar mogelijk

In één druk op de knop een solide jaarrekening opmaken. Het kan echt. De belangrijkste voorwaarde is een perfecte online financiële administratie, die ook gedurende het jaar goed wordt bijgehouden. Onze adviseurs hebben in de afgelopen jaren een groot aantal bedrijven ondersteund in het realiseren van zo’n perfecte en actuele financiële administratie. Voor maximale efficiency in uw financiële administratie adviseren wij om diverse slimme ICT-tools in te zetten. Denk hierbij aan een online boekhoudpakket, Scan & Herken software en een online rapportagetool. Neem contact op met Baker Tilly bij u in de regio en wij regelen het ook voor u.   

Sparren en aanscherpen

Wij zien onszelf niet alleen als een leverancier op afstand van de jaarrekening en de financiële administratie. Onze ervaring bij vergelijkbare mkb-ondernemingen en inzichten in ontwikkelingen in de sector en in de regio, zetten wij graag bij u in. Wij scherpen graag met u de bedrijfsvoering aan, sparren met u over mogelijke optimalisatieslagen en denken mee over de toekomst van uw onderneming. Onze aanpak is pragmatisch: wij werken altijd vanuit een onderbouwde visie op uw cijfers en processen toe naar praktische adviezen, waar u direct wat aan heeft.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over het samenstellen van uw jaarrekening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.