Totaaloplossing accountancy

Accountancy - Totaaloplossing accountancy.jpg

U wilt als ondernemer snel op ontwikkelingen in de markt kunnen reageren. U wilt nú beslissingen kunnen nemen, die uw bedrijf in de toekomst versterken. Dat vereist volledig, actueel en scherp inzicht in uw financiële positie, uw rendement en uw kosten. Baker Tilly biedt u als ondernemer een totaaloplossing van inzicht én advies. Naast doorlopend real-time inzicht in uw cijfers gaan wij met u aan de slag om samen uw bedrijfsvoering aan te scherpen, waardoor de jaarrekening nog slechts een druk op de knop wordt.

Unieke combinatie van inzicht én advies

Baker Tilly biedt met deze totaaloplossing accountancy voor mkb-ondernemers inzicht, persoonlijk advies én pragmatische oplossingen. De beproefde aanpak past bij onze visie: onze ervaren business coaches staan letterlijk dichtbij onze klanten. Niet alleen bij de cijfers, ook bij de toekomst van uw onderneming.

Inzicht voor mkb-ondernemers

Betrokken Business Coaches

Onze betrokken mensen (Business Coaches) volgen de performance van uw onderneming nauwlettend en bespreken periodiek verbeterpunten met u. Ook adviseren wij u over uw bedrijfsvoering.

Inzicht en advies:

Onze adviseurs zetten, naast hun kennis en ervaring, ook onze online rapportagetool VisionPlanner in om u relevant inzicht en gericht advies te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Kosten en rendement
  Wij analyseren de kostenstructuur en de toewijzing van kosten in uw administratie. Wij kijken bijvoorbeeld hoe u scherper op kosten en rendement per product(lijn) kunt sturen.
 • Ontwikkelingen in uw regio en sector
  Onze adviseurs kennen de mkb-bedrijven in uw sector én uw regio. We spreken deze klanten regelmatig persoonlijk en hebben contacten in diverse netwerken. Waar mogelijk bespreken wij relevante ontwikkelingen met u.
 • Functiescheiding en interne organisatie
  U vertrouwt uw medewerkers, maar toch is het raadzaam om uw financiële administratie ook vanuit risico-oogpunt te bekijken. Waar liggen eventuele frauderisico’s? Waar leiden handmatige acties mogelijk tot onjuiste rapportages?
 • De ondernemer versus de onderneming
  U bent als ondernemer verbonden aan uw onderneming. Uiteraard bespreken wij met u ook zaken als uw pensioen, de structurering van uw personal holding en uw persoonlijke financiële planning.  

Jaarrekening snel klaar

De jaarrekening wordt in de totaaloplossing accountancy minder belangrijk als stuurinstrument, maar het samenstellen van uw jaarrekening blijft een belangrijke mijlpaal. Als onderdeel van de totaaloplossing verzorgen wij desgewenst ook een zorgvuldige samenstelling van de jaarrekening voor u. Overweegt u uitbesteding van delen van uw administratie? Wij verzekeren u van een tijdige en juiste verwerking en/of het up-to-date houden volgens de laatste wet- en regelgeving van bijvoorbeeld uw salarisadministratie. Ook uw aangiftes verzorgen wij graag, of het nu gaat om uw aangifte vennootschapsbelasting of uw aangifte inkomstenbelasting.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over mkb accountancy & advies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.