Eindejaarstips 2020

Zandloper 3

Door corona zag 2020 er ingrijpend anders uit. Velen van u maakten het afgelopen jaar onzekere tijden door. Naast de zorgen om uw gezondheid of die van uw dierbaren, bracht de pandemie wellicht ook op zakelijk gebied zorgen met zich mee. De maatregelen tegen corona hebben de nodige impact op onze economie en raken ondernemend Nederland. Sommige sectoren en ondernemingen krijgen het zwaar te verduren. Bovendien is nog onduidelijk hoe lang deze situatie aanhoudt.

Gelukkig hebben klanten de weg naar onze Corona Helpdesk goed gevonden. Zo hebben onze medewerkers veel ondernemingen kunnen helpen bij bijvoorbeeld de aanvraag van de steunmaatregelen die de overheid biedt. Uiteraard blijven wij dat doen, zolang deze situatie zich aanhoudt. Wij staan graag voor u klaar!

En zeker in onstuimige tijden is het belangrijk dat u zicht houdt op (fiscale) maatregelen waar u uw voordeel mee kunt doen of die uw aandacht nodig hebben. Met nog een paar weken op de kalender bieden wij u dan met veel plezier ook onze Eindejaarstips aan. Deze speciale editie van onze nieuwsbrief zit boordevol tips, die voor u van belang kunnen zijn.

Hieronder vindt u ook een aantal Eindejaarstips per thema:

Vragen? Neem contact met ons op!

Wij begrijpen dat de informatie over de nieuwe maatregelen niet direct inzicht geven in consequenties voor u of uw organisatie. Wilt u daar meer over weten? Of heeft u vragen over de maatregelen? Neem dan contact op met uw belastingadviseur bij Baker Tilly of bel naar een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over een van de thema's uit de Eindejaarstips 2020? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

luc-jacobs.jpg
Luc Jacobs Partner tax advisory T: 06 52 75 99 66