Prinsjesdag 2018

Belastingadvies - Prinsjesdag 2018.jpg

Prinsjesdag 2018 is een feit. Het kabinet presenteerde dinsdag 18 september de plannen voor 2019. Welke (fiscale) maatregelen worden genomen? En nog belangrijker: wat zijn de gevolgen hiervan voor u? Op deze pagina leest u alles over Prinsjesdag 2018.

Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag het Belastingplan 2019 en de overige fiscale maatregelen 2019. Ook werden een aantal wetsvoorstellen, als onderdeel van het Belastingpakket met fiscale maatregelen, door minister Hoekstra van Financiƫn aan de Tweede Kamer aangeboden. Let op: de genoemde maatregelen en wijzigingen zijn wetsvoorstellen. De voorstellen zijn pas van toepassing als ze zijn goedgekeurd door de Eerste en Tweede Kamer.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over belastingadvies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

rob-loves.jpg
Rob Loves Partner tax advisory T: 06 23 93 41 05