Dier Medische Zorggroep B.V.

Baker Tilly Corporate Finance begeleidt Dier Medische Zorggroep B.V. bij de verkoop van 100% van de aandelen aan AniCura Netherlands Holding B.V.

Dier Medische Zorggroep is een dierenartspraktijk voor huisdieren met locaties in Kennemerland, Beverwijk en IJmond. De onderneming beschikt over eigen operatiekamers en diagnostische mogelijkheden. Met haar moderne en uitgebreid uitgeruste praktijken behoort Dier Medische Zorggroep tot de top van Nederlandse dierenartsen en dierenziekenhuizen. Naast een eerste lijn kliniek is het bedrijf tevens een doorverwijscentrum voor tweede lijn patiƫnten.

AniCura is een internationaal opererende aanbieder van hoogkwalitatieve veterinaire zorg voor gezelschapsdieren, die in 2011 is ontstaan uit de fusie van een aantal dierenziekenhuizen in Scandinaviƫ. Inmiddels is AniCura een organisatie met circa 2.500 medewerkers en 130 locaties verspreid over Europa. Haar zorgaanbod beslaat preventieve zorg en basisziekenzorg, alsmede geavanceerde diagnostiek, intensieve zorg, chirurgie en orthopedie. Ook biedt zij revalidatie, fysiotherapie, voedingsadviezen en voedsel- en zorgproducten.