Waardebepaling

Corporate Finance - Waardebepaling.jpg

In bijna ieder aankoop- en verkoopproces krijgt u te maken met een waardebepaling. Een waardebepaling vormt immers de basis voor onderhandelingen en prijsbepaling. De uitkomst van een waardebepaling is belangrijk en helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Nu en in de toekomst.

Weloverwogen oordeel

Er zijn legio redenen te bedenken waarom u de waardebepalende factoren binnen uw onderneming wilt weten. Bijvoorbeeld omdat u uw bedrijf overdraagt aan uw kinderen of omdat er geen overeenstemming is over de waarde van de aandelen van uw bedrijf. In al deze – en daarnaast ook in talloze andere denkbare –situaties heeft u behoefte aan onafhankelijk advies dat u in staat stelt tot een weloverwogen oordeel te komen. 

De meest voorkomende redenen voor een waardebepaling zijn:

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij de belangrijke punten uitvoerig worden toegelicht en er veel ruimte is voor interactie. Op deze manier zorgen we dat u beschikking heeft over de waardebepaling waar de situatie om vraagt.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over waardebepaling? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

bram van Mensvoort
Bram van Mensvoort Senior manager Corporate Finance T: 06 11 59 30 13