Cybersecurity

IT Advisory - Cybersecurity.jpg

Stelt u zich eens voor dat een hacker uw cruciale bedrijfsprocessen plat legt. Of toegang heeft tot gevoelige data binnen uw bedrijf. Zonder goede cybersecurity kan uw onderneming flinke schade oplopen. Van (financiële) schade doordat de continuïteit van uw bedrijf in het geding is tot aan reputatieschade omdat bedrijfsgevoelige informatie of persoonsgegevens op straat liggen. Een serieus bedrijfsrisico waar u als ondernemer niet langer omheen kunt, maar waar u zich wel degelijk tegen kunt wapenen. Hoe slim en handig internetcriminelen tegenwoordig ook zijn.

Met cybersecurity aan de slag

Voor organisaties (groot én klein) is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken als het gaat om digitale veiligheid of cybersecurity. De beveiliging van uw belangrijke digitale processen en informatie vereist continue inspanning en aandacht. Met ons cybersecurity abonnement bieden wij een praktische oplossing. Ervaren informatiebeveiligers gaan parttime bij u aan de slag om samen de digitale beveiliging binnen uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Cybersecurity abonnement

Het abonnement bestaat uit een quick scan om te bepalen waar uw organisatie staat op het gebied van informatiebeveiliging. Vervolgens gaat een informatiebeveiliger voor een vast bedrag per maand bij u aan de slag met de acties die volgen uit de quick scan. Download hieronder de flyer om meer te weten te komen over het cybersecurity abonnement.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over cybersecurity? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.