Kwetsbaarheidsscan webshop

IT Advisory - Kwetsbaarheidsscan webshop.jpg

Een kleine fout in informatiebeveiliging is snel gemaakt, maar heeft vaak grote gevolgen. Recent kwamen de persoonlijke gegevens van 250.000 concertbezoekers op straat te liggen. Hun namen, telefoonnummers en e-mailadressen stonden in een database die alleen met een standaard wachtwoord was beveiligd. Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de risico’s die zij lopen wat betreft informatiebeveiliging. Onze kwetsbaarheidsscan brengt kwetsbaarheden in uw webapplicaties in kaart, zodat u deze kwetsbaarheden terug kunt dringen.

Risico's webapplicaties

Uw situatie verandert continu door nieuwe webapplicaties, interfaces en/of updates. Daarnaast ontstaan kwetsbaarheden in webapplicaties veelal door het gebruik van onbetrouwbare wachtwoorden en onjuiste of incomplete programmering. Deze fouten vormen een serieus risico voor de integriteit en de vertrouwelijkheid van uw klantgegevens

Periodieke scan informatiebeveiliging webshop

Daarom is het van belang om uw webapplicaties periodiek te analyseren. Met periodiek scannen blijft u als ondernemer in control. U krijgt doorlopend inzicht in de kwetsbaarheden van uw webapplicaties en de verbeterpunten om uw webapplicaties te optimaliseren. Daarnaast ziet u welke resultaten de ondernomen acties op eerder gesignaleerde kwetsbaarheden hebben opgeleverd.

Voordelen kwetsbaarheidsscan

  • Periodieke meetbare resultaten: na elke scan ontvangt u een helder overzicht met de gesignaleerde kwetsbaarheden.
  • Altijd inzicht in het resultaat van de getroffen maatregelen om uw informatiebeveiliging te optimaliseren.
  • Minder kans op het verliezen van klantgegevens of bedrijfsgegevens.
  • Onderbouwing van de scan in de vorm van technische rapportage met specifieke technische informatie.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over kwetsbaarheidsscan webshop? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.