Onderbuik of onderzoek?

Vertrouwen op uw intuïtie? Sturen op uw voorgevoel? Voortbouwen op uw ervaring? Luisteren naar het onderbewuste? Of vooruitgang vinden in feiten en cijfers? Kansen creëren én verzilveren door data om te zetten in scherpe inzichten? Waarmee u gericht aan de juiste knoppen draait en meer uit uw business haalt?

Baker Tilly helpt ondernemers vooruit. Met antwoorden op de vragen van vandaag en de beste keuzes voor morgen. Met een aanpak die bij uw voorkeur, aanpak en organisatie past. Door essentiële data uit meerdere bronnen te vertalen in relevante stuurinformatie.

Of onderzoek te doen naar waar het beter kan. In uw team of in uw bedrijfsprocessen. Waarmee u uw buikgevoel kunt omzetten in klinkende en kansrijke businesscases.

The Others Bakertilly LCW V03 FINAL.00 02 17 17.Still003

Ondernemersverhaal: met data inzicht in bedrijfsprestaties

Handelt u uit onderbuik of onderzoek? Steeds meer organisaties kiezen ervoor om op data te sturen. Een datagedreven aanpak levert waardevolle inzichten op en zorgt voor een feitelijke onderbouwing van keuzes die u wellicht voorheen ‘op gevoel’ maakte.

In het ondernemersverhaal van algemeen directeur Jakob Vonck staat de transitie van LCW Groningen naar een datagedreven organisatie centraal. Een inspirerend verhaal voor ondernemers die willen groeien met grip.

Kansen creëren en verzilveren?

Ik help u graag verder om aan de juiste knoppen te draaien en meer uit uw business te halen.

martin-van-ernst.jpg
Martin van Ernst Partner IT Advisory T: 06 30 13 98 76