Stabiliseren of investeren?

Inkrimpen, afslanken, reorganiseren of consolideren? Een stapje terug om straks weer vooruitgang te boeken? Of juist nu investeren? Om te accelereren? En uw concurrenten voor te blijven?

Baker Tilly biedt ondernemend Nederland perspectief. Met antwoorden op de vragen van vandaag en de beste keuzes voor morgen. Met visie en daadkracht die uw organisatie helpen om eerst uw kern te versterken en voortbestaan te verzekeren

voordat u verder bouwt. Onze specialisten kunnen u ook bijstaan om juist nu slim te financieren en te helpen versnellen. Om vooruitgang mogelijk te maken.

The Others Bakertilly Vogelzang V03 FINAL.00 01 14 23.Still004

Ondernemersverhaal: investeren in optimale bedrijfsprocessen

Waar de ene organisatie bezig is om de continuïteit te borgen en lastige keuzes moet maken, kan de andere organisatie het vizier meer op de toekomst richten. Dat laatste is het geval bij het familiebedrijf Vogelzang Dakelementen.

De nieuwe generatie die aan het roer komt, koos ervoor te investeren in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen om het bedrijf verder te kunnen laten groeien. Bekijk het ondernemersverhaal van Jos Vogelzang en Stefan Riedeman.

Meer weten? Ik help u graag!

Wij bieden u perspectief met antwoorden op de vragen die u helpen vooruitgang mogelijk te maken. Ook al is dat door eerst een stapje terug te doen.

carin welters.jpg
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40