Transparantie- en jaarverslag

Over ons - Kwaliteit - Transparantieverslag.jpg

Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Daarom geven wij u in het Transparantieverslag inzicht in de manier waarop wij onze kwaliteit beheersen. U leest in dit verslag ook meer over onze organisatiestructuur en het netwerk waarvan wij deel uitmaken (zowel nationaal als internationaal). Onze financiële prestaties vindt u in het jaarverslag.

Transparantieverslag 2017

Uit het voorwoord van het Transparantieverslag
Marcel Huisman, bestuurslid en in 2017 bestuursvoorzitter van Baker Tilly: “Team NL vertrok eind februari dit jaar met twintig medailles uit Zuid-Korea; acht gouden, zes zilveren en zes bronzen plakken. Chauvinistisch als we zijn groeit er dan een bepaalde trots. En tegelijkertijd realiseren we ons ook dat zo’n topprestatie het werk is van jarenlang keihard trainen en de wil om vanuit een sterke intrinsieke motivatie beter te willen worden. Door altijd kritisch te blijven kijken naar jouw eigen performance. Niet omdat iemand zegt dat je beter moet, maar omdat jezelf weet dat het beter kan.”

“We kunnen veel leren van topsporters. Daar wordt soms het verschil gemaakt door honderdsten van een seconde. De definitie van een topprestatie voor ons is de kwaliteit die wij leveren met onze dienstverlening naar onze klanten, maar ook het waardeoordeel hierover vanuit het publiek belang. Als we aan kwaliteit een duidelijke invulling geven en continu toetsen of belanghebbenden er ook (nog) zo over denken, dan  kunnen we meters blijven maken.”

De transparantieverslagen van voorgaande jaren:

Jaarverslag

U kunt het jaarverslag 2017 van Baker Tilly hieronder downloaden.

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.