Food & Agri

U wilt dat uw bedrijf in de Food & Agri optimaal presteert. Kennis van uw cijfers, kennis van de markt en kennis van complexe financiële regelgeving is daarbij zeer belangrijk. Wij delen graag onze wijsheid hierover met u. Wij adviseren en helpen uw onderneming binnen de landbouw en visserij om sterker te worden en te groeien, nu en in de toekomst.

Food & Agri.jpg
Ontdek meer over Food & Agri

Akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en visserij: ze vallen allemaal onder de noemer Food & Agri. Wij zijn van mening dat er wel degelijk een verschil is tussen deze verschillende vormen van de agrarische sector. Daarom hebben wij collega’s die zijn gespecialiseerd in de visserij of in de landbouw. Zij kennen de agrarische markt en haar spelers als geen ander.

Zoals iedere sector, heeft ook Food & Agri te maken met allerlei uitdagingen. Waar het ene bedrijf moeite heeft om het hoofd boven water te houden, kenmerkt het andere bedrijf zich door exponentiële groei. De kracht is om zoveel mogelijk zaken rondom bedrijfsvoering inzichtelijk te maken. Hoe staat u er nu voor, waar wilt u heen en wat heeft u daarvoor nodig? Wij kunnen u helpen de antwoorden op die vragen in kaart te brengen. Daarvoor komen we graag bij u langs, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de beste manier is om uw bedrijf écht te leren kennen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over food & agri? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Harmen Groeneveld
Harmen Groeneveld Manager tax compliance T: 06 12 77 66 70