Franchise

Franchise is in opkomst. In de sectoren retail en food is franchise al langere tijd een veel gekozen ondernemingsvorm. De laatste tijd zien we ook in de zakelijke dienstverlening en in de zorg steeds meer franchiseformules opkomen. Bij franchising spelen specifieke vragen, zowel bij de start van een franchiseformules als bij reeds bestaande formules. U krijgt pragmatisch advies en ondersteuning, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met zowel franchisegevers als franchisenemers.

Franchise.jpg
Ontdek meer over Franchise

Specifieke vraagstukken vragen om specifieke antwoorden. Als franchisegever is het belangrijk om het maximale rendement uit uw franchiseformule te halen. Wij zetten de administratieve processen  zo voor u op, dat u altijd real-time inzicht hebt in de belangrijkste cijfers. Overall en per franchisenemer. Zo kunt u benchmarken en per franchisenemer specifiek aansturen op het realiseren van meer omzet, of juist het terugdringen van kosten. Bent u controleplichtig? Onze accountants zetten specialistische kennis in op controles van bijvoorbeeld franchisefees, inkoopbonussen en brutomarges. Als franchisenemer wilt u als u instapt zeker weten dat u de juiste beslissing neemt. Wij ondersteunen u met het realiseren van een financiering, het opstellen van een franchiseovereenkomst  en de opzet van een efficiënte administratie.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over franchise? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.