Vastgoed

Het huisvesten van miljoenen mensen in onze samenleving is de unieke en uitdagende taak waar woningcorporaties zich mee bezig houden. Hierbij wordt vaak een samenwerking gezocht met bijvoorbeeld stakeholders en gemeenten. Voorheen kregen woningcorporaties hierin veel ruimte voor vrijheid en creativiteit. De laatste jaren is het speelveld echter veranderd. Wij kunnen u helpen om stappen te zetten richting een toekomst waar u grip op heeft.

Vastgoed.jpg
Ontdek meer over Vastgoed

Strenger toezicht, digitalisering van de dienstverlening, fusies, het verlagen van de bedrijfskosten, management van renterisico’s, de nieuwe Woningwet, scheidingsvoorstellen en het aanpassen van het businessmodel: dit zijn in een notendop enkele thema’s en risico’s waar woningcorporaties de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad en waar ze ook komende jaren nog steeds mee zullen worden geconfronteerd.

Op een juiste manier inspelen op marktveranderingen kan uw woningcorporatie veel goeds doen. Met een pragmatische insteek zijn wij u graag van dienst met onder andere de controle van de jaarrekening, fiscale advisering, detachering en fusies. Wij houden de veranderende wet- en regelgeving voor u in de gaten, zodat we vervolgens deze veranderingen op een soepele manier kunnen implementeren binnen uw organisatie. 

Een aantal is gespecialiseerd in vastgoed en btw. Indien u meer informatie hierover wenst, verwijzen we u graag door naar de vastgoed en btw pagina.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over vastgoed? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Robert Buitenhuis.jpg
Robert Buitenhuis Director audit T: 06 11 32 70 32