Trainingen, workshops en masterclasses zorg

Zorg - Trainingen en workshops.jpg

Vanuit de overheid ontstaan wettelijke kaders met een focus op keuzevrijheid voor cliënten en bekostiging die persoonsvolgend wordt. Daarnaast neemt de complexiteit van wet- en regelgeving rondom bijvoorbeeld de zorgbekostiging steeds meer toe. Ontwikkelingen die mogelijk impact hebben op uw zorginstelling. Wij verzorgen trainingen, workshops en masterclasses om te zorgen dat u volledig thuis bent in de nieuwe spelregels en belangrijke veranderingen in uw sector weet te duiden. Echt advies draait namelijk om kennis delen en doorgeven.

Trainingen en workshops

Wij verzorgen trainingen en workshops voor financials in de zorg. Onze trainers en interim managers bieden concrete oplossingen op het snijvlak van zorg en bedrijfsvoering. Onze trainingen zijn PE-geaccrediteerd en ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Wij bieden deze trainingen tegen scherpe tarieven aan.

Inhouse trainingen

Wij organiseren de trainingen ook bij u op locatie voor een aantal van uw eigen medewerkers. Daarmee kunnen we in de training nog specifieker stil staan bij de situatie in uw zorginstelling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Masterclasses voor toezichthouders

Speciaal voor toezichthouders in de zorg organiseren wij masterclasses. Ons doel is om u als toezichthouder tijdens de masterclasses bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de sector. Zo geven wij concrete handvatten mee in de dialoog binnen de Raad van Toezicht en met uw Raad van Bestuur rondom de thema’s die in de masterclasses aan bod komen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over trainingen, workshops en masterclasses zorg? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

marlijn-althuizen.jpg
Marlijn Althuizen Sr Consultant Healthcare T: 06 15 46 63 87