Talent binden en behouden

The Next Step - Talenten binden en behouden.jpg

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt de strijd om talenten heviger. U ervaart wellicht zelf ook dat het steeds moeilijker wordt om goede arbeidskrachten te vinden én ze te behouden. Een aantrekkelijke werkgever weet talenten te binden en behouden voor de organisatie. Uit onderzoek blijkt dat organisaties succesvoller zijn als medewerkers tevreden zijn. Daar zit voor u als werkgever de winst.

Talent aantrekken en behouden gaat verder dan een goed salaris bieden. Zeker voor de jonge generatie medewerkers is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans belangrijk. Uw aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt vergroten vraagt om een investering in een werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn echter niet altijd dure talent development programma's nodig om uw medewerkers die ruimte te bieden. Denk bijvoorbeeld aan jobrotation voor een medewerker die al langere tijd in dienst is of het maken van persoonlijke afspraken over ontwikkeling tijdens de jaargesprekken. 

Onze HR-consultants staan werkgevers bij in de strijd om talent. Zij bieden organisaties diverse oplossingen om talenten aan te trekken én te behouden. Zo helpen zij u om rendement te behalen op uw belangrijkste kapitaal.

Beluister uitzending 3 van BNR The Next Step over talenten binden en behouden. 

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

carin welters.jpg
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40