Skip to content

Stefan Slager

Manager Tax Advisory

Stefan adviseert als belastingadviseur met name grote en middelgrote organisaties in uiteenlopende branches. Hierbij ligt de nadruk op het verlenen van advies in de volle breedte van de (inter)nationale fiscale praktijk. Hij staat u graag, met inachtneming van onze maatschappelijke rol, terzijde bij de signalering van fiscale risico’s en kansen en de uitvoering van uw fiscale strategie.

Victoria Concordia Crescit (overwinning groeit door samenwerking).

Het verhaal van Stefan Slager

In mijn dagelijkse werk houd ik me voornamelijk bezig met advies over directe belastingen en internationaal belastingadvies. Daarbij ondersteun ik zowel ondernemingen als particulieren die grip willen krijgen en houden op hun fiscale positie. Het leukste aan mijn werk vind ik dat de fiscaliteit maatschappelijk relevant is en iedereen met belastingen te maken heeft. Het geeft ook veel energie om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van collega’s en gezamenlijk complexe vraagstukken voor onze klanten te kunnen oplossen. Daarbij denk ik ook graag mee over oplossingen om de efficiëntie in onze praktijk verder te verhogen (bijvoorbeeld door middel van technologische toepassingen) en snel in te kunnen spelen op vaktechnische ontwikkelingen.

Ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in Voorburg, vlakbij Den Haag. Naast het kijken van wedstrijden van Arsenal, voetbal ik zelf in een vriendenteam, loop ik hard, speel ik soms padel en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Als ik niet aan het sporten ben, vind ik het leuk om met vrienden aan een pubquiz mee te doen, filmavonden te houden of te gamen. Daarnaast ben ik met mijn Colombiaanse roots tweetalig opgevoed en spreek ik dus ook Spaans. Voor en tijdens mijn studie heb ik een jaar of 5 als data editor voor het computerspel FIFA en bijna 8 jaar bij een voetbalstatistiekenbedrijf gewerkt.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Afstemming van de fiscale kwalificatie (onderhoud / verbetering) van investeringen in vastgoed;

  • Optimalisatie van de voorkoming van dubbele belasting voor zowel internationaal opererende ondernemingen als particulieren met investeringen in meerdere landen;

  • Schrijven van nieuwsberichten inzake nieuwe vaktechnische ontwikkelingen.

Werkervaring:

  • Manager Tax Advisory / Baker Tilly (2022 – heden);

  • Consultant Tax Advisory / Baker Tilly (2019 – 2021);

  • Assistant Tax Advisory / Baker Tilly (2016 – 2018).

Opleiding:

  • Master of Laws (LL.M.), Fiscaal Recht / Universiteit Leiden (2014 – 2016);

  • Bachelor of Laws (LL.B.), Fiscaal Recht / Universiteit Leiden (2010 – 2014).