Skip to content

Lout van Bakel

Partner Audit

Als Partner is Lout verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van diverse processen op het kantoor in Eindhoven.

Aandacht maakt alles mooier.

Het verhaal van Lout van Bakel

Ik ben als Partner mede verantwoordelijk voor de aansturing van ons kantoor in Eindhoven. Ik houd me bezig met het onderhouden van klantrelaties, het werven van nieuwe klanten, het begeleiden van diverse teams en het uitvoeren van controle opdrachten.

Ik ben een persoon die ervan houdt om tussen de mensen te zitten. Ik ben zelf vader van 3 jonge kinderen en heb dus best een druk gezinsleven. Daarnaast houd ik van sporten en vind ik het prettig om boeken te lezen.

Werkte eerder onder andere aan:

Ik heb een primaire focus op de audit van familiebedrijven en portfolio bedrijven. Hierbij heb ik een breed scala aan klanten bediend.

Werkervaring:

Ik heb inmiddels 17,5 jaar werkervaring. Ik heb in het verleden 6 jaar gewerkt voor KPMG en 6 jaar voor Wesselman Accountants.

Opleiding:

Ik heb na mijn VWO het “Nyenrode” traject gevolgd. Hierbij heb ik een duale opleiding genoten tot MSc en daarna ook nog de titel register accountant behaald.