Skip to content

Angela den Herder

Consultant MKB Accountancy & Advies

Als onderdeel van het team MKB Advies helpt Angela organisaties verder door ze te voorzien van advies op het gebied van verandermanagement, procesoptimalisatie, strategie en sustainability. Hierbij werkt ze veel samen met andere advisory’s binnen Baker Tilly.

Werk met plezier en werk samen, want dat maakt elke dag de moeite waard.

Het verhaal van Angela den Herder

Mijn werkzaamheden bestaan uit een veelzijdige hoeveelheid aan adviestrajecten. Ik ondersteun klanten bij het identificeren van problemen, het ontwikkelen van strategieën en het verbeteren van de algehele prestaties en efficiëntie van de organisatie. Daarnaast begeleid ik klanten bij het implementeren van een duurzaamheidsstrategie met een focus op een future-proof business model. Ik zet mij niet alleen in voor externe projecten, maar werk ook graag samen met andere specialisten, aan interne projecten  om nieuwe markten en diensten te verkennen en onze specialisatie hierin te vergroten. Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan organisaties en opdrachten, waardoor ik telkens weer nieuwe dingen leer die ik vervolgens kan omzetten in nieuwe waardevolle inzichten voor onze klanten.

Ik ben echt een gezelligheidspersoon en trek veel op met mijn vriendinnen en familie. Ik vind het leuk om dagjes weg te gaan met vriendinnen en ’s avonds samen te borrelen. Daarnaast ben ik elke zaterdag te vinden op het voetbalveld om eerst een potje te voetballen en daarna gezellig te borrelen in de kantine. Naast het voetballen ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

Werkte eerder aan onder andere:

  • Het vastleggen en optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen;

  • Het grondig analyseren van de bedrijfsprocessen, structuur en prestaties van een organisatie om knelpunten en inefficiënties of andere verbeterpunten te identificeren en passende oplossingen aan te dragen;

  • Het begeleiden van een organisatie bij het opstellen van een strategisch plan.

Werkervaring:

  • Consultant MKB Advies (Baker Tilly, 2022 – heden)

Opleiding:

  • Master Strategic Management (Tilburg University, 2021 – 2022);

  • Pre Master Strategic Management (Tilburg University, 2020 – 2021);

  • HBO Bedrijfskunde (Avans Hogeschool te Breda, 2016 - 2020).