Skip to content

Francisco Montilla Dorrego

Manager Business Advisory

Francisco is als Manager actief binnen het Business Advisory team van Baker Tilly. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van governance, risk en control. Samen met een team van kundige professionals zorgt hij ervoor dat private én publieke organisaties op een beheerste wijze hun doelstellingen kunnen realiseren.

Organisaties presteren optimaal wanneer een goede balans aanwezig is tussen harde en zachte aspecten.

Het verhaal van Francisco Montilla Dorrego

Elke organisatie heeft doelstellingen. En ook elke organisatie heeft te maken met risico’s die het realiseren daarvan in gevaar kunnen brengen. Dagelijks houd ik mij voor klanten in uiteenlopende sectoren bezig met advisering op het gebied van governance, risk en control, zodat organisaties hun doelstellingen op beheerste wijze kunnen realiseren. Door mijn achtergrond en ervaring in zowel audit als management, geloof ik in het combineren van harde en zachte aspecten om organisaties optimaal te doen presteren. De wijze waarop ik organisaties ondersteun is afhankelijk van het vraagstuk dat voorligt. Dit varieert van het vervullen van een klankbordfunctie tot aan volwaardige implementatie van nieuwe processen en werkwijzen. Het leukste  aan mijn werk is de directe bijdrage die je kunt leveren aan de volwassenheid van organisaties en het prettiger maken van het werk voor de medewerkers.

Ik woon als geboren Hagenaar met Mediterrane roots in Brabant. Deze combinatie maakt mij een echte bourgondiër. Ik ben dan ook veel in de keuken en in de horeca te vinden. Daarnaast houd ik van het strand en van zonovergoten wandelingen.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Procesoptimalisaties op het gebied van bedrijfsvoering;

  • Ontwikkeling control frameworks;

  • Inrichting interne controle;

  • Onderzoek op het gebied van governance bij samenwerkingen tussen organisaties.

Werkervaring:

  • Manager Business Advisory (Baker Tilly, 2021 – heden);

  • Senior consultant Business Advisory (Baker Tilly, 2018 – 2020);

  • Financial auditor en supervisor (Auditdienst Rijk, 2013 – 2018).

Opleiding:

  • MSc Managementwetenschappen (Open Universiteit, 2020 - 2023).

  • BSc Accountancy (Nyenrode Business Universiteit, 2013 - 2017).