Skip to content

Elly Steenbergen

Consultant Employment Advisory

Elly maakt als Consultant onderdeel uit van het team Arbeidsrechtjuristen binnen Employment Advisory. Elly ontzorgt klanten bij allerlei arbeidsrechtelijke vraagstukken waar werkgevers mee te maken kunnen krijgen.

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.

Het verhaal van Elly Steenbergen

Sinds 2022 ben ik als arbeidsrechtjurist werkzaam bij Baker Tilly Employment Advisory. Ik houd mij vooral bezig met het opstellen en reviewen van allerlei arbeidsrechtelijke documenten, zoals arbeidsovereenkomsten, addenda, beëindigingsovereenkomsten (vso’s) en personeelshandboeken. Ook adviseer ik werkgevers over onder meer (de harmonisering van) individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, bedrijfssluitingen, flexibele arbeid en medezeggenschap.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. De ene dag beantwoord ik voor een kleine werkgever een vraag over het aantal vakantiedagen in de toepasselijke cao en de andere dag bereid ik voor een grote, internationale klant een collectief ontslag voor. En dit niet alleen voor klanten uit mijn eigen regio (Rotterdam/Den Haag), maar voor klanten door het hele land. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk, mede dankzij al mijn leuke Baker Tilly-collega’s die ik op onze vestigingen door het hele land zie.

In mijn vrije tijd vind je mij vaak op het terras of in een restaurant. Ik houd van heerlijk eten en lekkere wijnen. In de winter vind je mij op de ski’s en in de zomer ben ik op of rondom het water te vinden.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Reorganisaties en bedrijfssluitingen (collectief ontslag);

  • Individueel ontslag;

  • Arbeidsvoorwaardenvergelijk en harmonisering arbeidsvoorwaarden;

  • Personeelshandboeken.

Werkervaring:

  • Consultant Employment Advisory (Baker Tilly, 2022 – heden).

  • Diverse functies als juridisch medewerker en diverse stages in de advocatuur (2018 – 2022);

  • Vrijwilliger rechtswinkel (2017).

Opleiding:

  • Master Rechtsgeleerdheid, specialisatie Arbeidsrecht, Vrije Universiteit, 2022.

De laatste inzichten van Elly Steenbergen

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief