Skip to content

Veel bedrijven werken aan voortdurende verbetering van hun interne organisatie. Wist u dat de SLIM-subsidie u hierbij kan ondersteunen? SLIM staat voor ‘Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen’. De SLIM-regeling maakt het mogelijk voor MKB-bedrijven (en voor grootbedrijven uit de sectoren landbouw, horeca & recreatie) om gesubsidieerd te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

Aanvraagtermijn SLIM-subsidie

De aanvraagperiode voor de SLIM-subsidie loopt van 2 september t/m 27 september 2024. U kunt per project maximaal EUR 25.000,- subsidie krijgen. Het is mogelijk de laatste keer dat bedrijven een SLIM-subsidie kunnen aanvragen. Grijp dus uw kans en maak hier gebruik van!

Ontdek of u in aanmerking komt voor SLIM-subsidie met de SLIMme-tool

Bekijk snel of u in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie met onze SLIMme-tool. Het invullen kost u ongeveer 10 minuten. Wij analyseren vervolgens de door u ingevoerde informatie en nemen vrijblijvend contact met u op om u te informeren over de uitkomst en de mogelijkheden voor uw onderneming.

Vul hier de SLIMme-tool in

Meer weten over de SLIM-subsidie?

Bekijk de animatie of lees ons SLIMme-boekje. De animatie geeft een globaal beeld van de SLIM-subsidie. In het SLIMme-boekje vindt u detailinformatie over welke activiteiten de subsidie aangevraagd kan worden, wat de specifieke criteria zijn, welke kosten gesubsidieerd worden en hoe u de SLIM-subsidieaanvraag indient.

Bekijk hier de animatie Vraag hier het SLIMme-boekje aan

Voorbeelden van gesubsidieerde projecten

  • Ontwikkelen van een functiehuis i.c.m. een ontwikkel- en beoordelingscyclus.

  • Opzetten en ontwikkelen van een HR beleid / HR cyclus.

  • Het doorlichten van de onderneming en formuleren van een nieuw opleidings- en ontwikkelplan. Trends en ontwikkelingen worden in beeld gebracht en de HR-strategie bepaald.

  • Het laten samenwerken van afdelingen of bedrijfsactiviteiten, zodat er van elkaar geleerd wordt. IST-SOLL naar skillset van de toekomst. Onderzoeken waar de knelpunten liggen.

  • Het opzetten van een talentprogramma, academy, bedrijfsschool of bedrijfsspecifieke knowhow.

Onze specialisten helpen u graag!

Onze specialisten nemen u werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming. Zo kunnen wij het projectplan schrijven en u begeleiden in de uitvoering van het project of de gehele projectuitvoering voor onze rekening nemen. Daarnaast kunnen wij u ook in contact brengen met onze samenwerkingspartner die u ontzorgt van aanvraag tot verantwoording.

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief