Skip to content

Perscontact

Als autoriteit op het gebied van accountancy en belastingadvies staan we u graag te woord. De expertise van onze mensen delen wij vaak met landelijke en regionale vak- en dagbladen. Heeft u als journalist of overige persmedewerker een specifieke vraag, opmerking, suggestie of wilt u met ons in contact komen? U kunt ons bereiken via: 

Baker Tilly
Afdeling Marketing & Communicatie
Inger Harteman
Telefoon: 06 57 88 43 18

E-mail: [email protected]

Jaarverslag 2021

2021 was een goed jaar voor Baker Tilly. Dat is te danken aan de flexibiliteit en niet-aflatende inzet van onze medewerkers. Ondanks de fysieke afstand en verhoogde mentale belasting door het thuiswerken, hebben zij voortvarend de schouders gezet onder uitdagingen zoals de controle van de NOW-verantwoordingen. Ook plukten we de vruchten van de transitie die in 2019 in gang is gezet met het Now for Tomorrow-veranderprogramma. De intensieve reis die we samen hebben gemaakt, helpt ons om Baker Tilly naar een steeds hoger kwaliteitsniveau te brengen.

De netto omzet van Baker Tilly is door autonome groei over 2021 met 5,6% toegenomen tot ruim 105 miljoen. Een sterkere groei dan de 3,5% over 2020. Deze groei wordt voornamelijk gerealiseerd door de disciplines (Servicelijnen) Audit en Advisory.

Download het jaarverslag 2021

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief