Skip to content

Voor kleine en middelgrote bedrijven is de salarisadministratie vaak tijdrovend, kostbaar en het is moeilijk om de kennis van complexe wetgeving op peil te houden. Wij kunnen de zorg voor uw salarisadministratie uit handen nemen en regelen een tijdige en foutloze salarisverwerking voor uw organisatie. Onze rol kan echter ook alleen adviserend van aard zijn, waarbij u zelf kiest of u bepaalde zaken in eigen handen wilt houden of dat u (delen van) uw salarisadministratie door onze professionals laat uitvoeren. Wij kunnen u bovendien helpen om uw personeelsadministratie verder te digitaliseren, bijvoorbeeld met een eigen online personeelsdossier voor uw medewerkers. Met actuele cijfers over verzuim en verloop kunt u uw personeelsbeleid vervolgens aanscherpen waar dat nodig is.

Volledig uitbesteden, samenwerken of zelf doen

✔️ Self Service

Bent u op zoek naar een eigen HR- en salarissysteem? Kies dan voor self service. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. Ook kunt u naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en salarisexperts van Baker Tilly.

✔️ Online Samenwerken

U kunt gebruik maken van een eenvoudig te gebruiken HR- en salarissysteem. Uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt.

✔️ Full Service

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uit te besteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR-en salarisadministratie.

Internationale salarisadministratie

Heeft of werkt u voor een internationale onderneming? Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Ook voor organisaties met een internationale dimensie regelen onze HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs voor u de gehele salarisadministratie, inclusief verblijfsvergunning tot en met het inrichten van de salarisbetaling.

Meer over internationale salarisadministratie

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Salarisdienstverlening

Loonkostenvoordelen

Onder de Wet tegemoetkomingen loondomein kunnen werkgevers een tegemoetkoming ontvangen voor personen die zij in dienst nemen. Wij begeleiden en ontzorgen u bij de aanvraag van subsidies gericht op loonkostenvoordelen, lage inkomensvoordeel en no-riskpolis.

Bekijk deze dienst

International Payroll

Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Onze internationale HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs regelen voor u het gehele proces van verblijfsvergunning tot en met het faciliteren van de salarisbetaling.

Bekijk deze dienst

Baker Tilly Payroll Academie

Wilt u of uw organisatie meer te weten komen over salarisadministratie? Hiervoor bieden wij onze basiscursus salarisadministratie en onze HR- en salarisadministratietrainingen aan. Hierdoor kunnen we samen met u een programma samenstellen dat voorziet in uw behoeften.

Bekijk deze dienst

Salarisscan en Salarischeck

Zoekt u naar veiligheid en zekerheid over uw salarisadministratie? Samen met onze accountants hebben onze (payroll)specialisten een aantal salarisscans ontwikkeld die u inzicht geven in de juistheid en de betrouwbaarheid van uw HR- en salarisadministratie.

Bekijk deze dienst

Digitalisering HR- en Payroll processen

Onboarding van nieuwe medewerkers, beoordelingsgesprekken, het vastleggen van uw documenten: HR-processen zijn vaak tijdrovend. Met onze HR-workflows kunt u deze automatiseren en naar eigen wens inrichten. U loopt simpelweg door de stappen heen, zodat u niets vergeet.

Bekijk deze dienst

AFAS Payroll Consultancy

Met AFAS HRM & Payroll automatiseert u uw HR-administratie. Wij helpen met advies bij het gebruik van deze software, of u kunt uw administratie volledig bij ons uitbesteden. Dat bespaart u tijd en moeite.

Bekijk deze dienst

Verzuimadministratie op orde

Als werkgever wilt u graag uw verzuim zo laag mogelijk houden en uw medewerkers bijstaan wanneer dit nodig is. Met onze verzuimoplossing kan het.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief