Skip to content

Interim Financials

Interim Financials (onderdeel van Baker Tilly) is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en springen graag bij binnen uw organisatie. Onze werkwijze is gericht op het persoonlijk kennen van zowel de interim professionals als onze opdrachtgevers: persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Onze dienstverlening en vacatures

Op onze website interimfinancials.nl vindt u al onze diensten en een overzicht van onze vacatures voor interim professionals.

Naar onze website

Onze aanpak

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke capaciteitsvraagstukken bij financiële functies. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, onze klanten voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij actief binnen diverse finance specialismes, enerzijds door onze brede ervaring en anderzijds omdat wij onderdeel zijn van een internationaal accountants- en advieskantoor.

Uw betrouwbare partner

Als business partner staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij Baker Tilly én Interim Financials. Door het hebben van en regelmatig vernieuwen van diverse certificeringen wordt dit onderstreept.

Onze diensten

Audit Support

Interim Financials levert tijdelijk capaciteit op het gebied van voorbereidingen op de controle van de accountant (audit preparation) tot internal audit. Wij bieden tijdelijke ondersteuning bij onder andere Internal Audit afdelingen, Management Letter-opvolging en de opzet en implementatie van een internal control framework.

Lees meer

Finance & Control

Interim Financials ondersteunt organisaties met de inzet van Finance & Control professionals op flexibele basis. Organisaties hebben op verwachte en onverwachte momenten te maken met capaciteitsmanagement, zoals bij reorganisaties, fusies en overnames, uitval, interne projecten en recruitment-overbrugging. Interim Financials levert staf- en lijnfuncties op diverse niveaus ter ontzorging.

Lees meer

Governance, Risk & Compliance

Onze tijdelijke professionals ondersteunen bij het implementeren van een scala aan processen en werkwijzen over verschillende afdelingen en functies waarmee op betrouwbare wijze doelstellingen van de organisatie behaald kunnen worden, onzekerheden aangekaart kunnen worden en de organisatie in staat wordt gesteld integer te handelen.

Lees meer

Interim Management

Met Interim Management vullen wij tijdelijk een lijnfunctie in met een ervaren professional. Vaak betreft dit een bijzondere opdracht, die tot doel heeft een blijvende verbetering in de organisatie door te voeren.

Lees meer

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief