Skip to content

Interim Financials

Interim Financials (onderdeel van Baker Tilly) is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en springen graag bij in uw bedrijf.

Login

Inloggen om je gewerkte uren te registeren? Klik hieronder om in te loggen.

Login

Interim Financials

Wij zijn een betrouwbare detacheringsorganisatie gespecialiseerd in bemiddeling en detachering van finance professionals

Meer over Interim Financials

Beschikbaar voor een nieuwe opdracht?

Bij Interim Financials kun je aan de slag als interim professional of freelancer.

Bekijk je mogelijkheden hier

Extra mankracht nodig?

Wij leveren maatwerkoplossingen voor bedrijven, overheden en non-profits organisaties bij tijdelijke capiciteitsvraagstukken

Wat kunnen we voor je betekenen?

ISO 9001 is de norm op het gebied van kwaliteits- managementsysteem van organisaties én wereldwijd erkend. Met het behalen van de norm toont Interim Financials aan dat onze producten en diensten van kwaliteit zijn; het is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Interim Financials bezit de ISO-certificering en de audit vindt jaarlijks plaats.

Meer over ISO

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van Interim Financials

Over Interim Financials

Interim Financials is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring en springen graag bij in uw bedrijf.

Bekijk deze dienst

Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Audit support.

Bekijk deze dienst

Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Finance & Control.

Bekijk deze dienst

Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Governance & Risk.

Bekijk deze dienst

Interim Management

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden binnen verschillende finance specialsimes. Een daarvan is Interim Management.

Bekijk deze dienst

Opdrachtgevers

De financiële afdeling behoort altijd tot een van de vitale onderdelen van een organisatie. Of het nou ter uitbreiding, vervanging of ter overbrugging van een financiële functie is, het is altijd van belang dat hier adequaat op ingespeeld wordt.

Bekijk deze dienst

Werken als interim professional

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials of ga als freelancer aan de slag bij een passende opdracht.

Bekijk deze dienst

.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief