Skip to content

Transfer Pricing is voor veel ondernemingen van groot belang. Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (Transfer Pricing) en winsttoerekening. Zij kijken hierbij niet alleen naar de interne transacties bij grote multinationals. Ook bij binnenlandse ondernemingen speelt de zakelijkheid van transacties een belangrijke rol. Het is daarom van belang dat u uw transfer pricing-beleid analyseert en vastlegt. Met de hulp van onze adviseurs weet u zeker dat u deze zaken goed geregeld heeft.

Advies bij Transfer Pricing

Onze Transfer Pricing Desk kan u helpen bij het analyseren van uw onderneming en intercompany transacties en het bepalen van uw transfer pricing-positie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het bepalen en vastleggen van uw (internationale) transfer pricing-beleid, in overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving. Naast het voldoen aan uw compliance verplichtingen, kan dit nieuwe inzichten bieden voor het optimaliseren van uw businessmodel en interne prijsstelling.

Meer over Transfer Pricing

Wat is Transfer Pricing?

Wat houdt Transfer Pricing in en voor wie is het relevant?

Lees meer

Transfer Pricing en complianceverplichtingen

Met welke verplichtingen hebben ondernemers te maken?

Lees meer

Transfer Pricing en financiële transacties

Hoe hangt Transfer Pricing samen met financiële transacties?

Lees meer

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Belastingadvies

Advisering Vennootschapsbelasting

De winstbepalingsregels van de vennootschapsbelasting kunnen buitengewoon ingewikkeld zijn. Daarbij moet u nog met veel andere regels rekening houden, zoals antimisbruikmaatregelen, renteaftrekbeperkingen en uitzonderingsbepalingen. Wij helpen u hier graag mee.

Bekijk deze dienst

Internationaal belastingadvies

Is uw onderneming internationaal actief? U kunt op meerdere manieren te maken krijgen met internationale belastingregels. Wij zetten graag onze kennis en het internationale Baker Tilly-netwerk in om u te helpen met uw internationale ondernemings- en belastingvraagstukken.

Bekijk deze dienst

Advisering Inkomstenbelasting

Het bepalen van uw persoonlijke belastingpositie voor de inkomstenbelasting wordt al snel complex als u bijvoorbeeld ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, een huis koopt, met pensioen gaat of veel vermogen hebt. Met onze praktische en proactieve advisering weet u waar u aan toe bent.

Bekijk deze dienst

Aangiftes & fiscale compliance

Van periodieke of jaarlijkse belastingaangiften tot andere rapportage- of renseigneringsvereisten: zowel particulieren als ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met (fiscale) verplichtingen. Wij helpen u voldoen aan deze verplichtingen en zorgen er samen met u voor dat u compliant bent met de geldende wet en regelgeving.

Bekijk deze dienst

Estate Planning

Weet u hoe u er op financieel gebied voor staat en of u uw doelen op (lange) termijn kunt realiseren? Onze estate planning-specialisten staan u graag bij op het gebied van schenkingen, erfbelasting, financiële planning en bedrijfsopvolging.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief