Skip to content

Heeft u hulp of advies nodig bij het opstellen van uw jaarrekening, of wilt u dit uitbesteden? U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om een of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van het jaarverslag is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Bovendien wilt u zich wellicht liever richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Onze experts bij Baker Tilly kunnen u helpen met het opmaken van een solide jaarrekening.

Meer controle door een goed jaarverslag

Met een jaarverslag kunt u niet alleen terugkijken op het afgelopen boekjaar, maar ook uw grip op uw bedrijf voor de toekomst versterken. Wij stroomlijnen het proces van het opstellen van het jaarverslag inclusief SBR-rapportage voor u. Dat bespaart tijd en biedt de mogelijkheid om op basis van opgestelde cijfers werkelijk sturing te geven aan de toekomst van uw bedrijf.

Brede ervaring

Wij beschikken over zeer brede ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen bij mkb-bedrijven. Daarmee garanderen wij niet alleen dat uw jaarverslag voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Ook zorgen we ervoor dat uw jaarrekening snel klaar is. Zo geeft uw jaarrekening u duidelijke inzichten om uw rendement te verhogen in het nieuwe boekjaar.

Wilt u ook met één druk op de knop beschikken over een solide jaarrekening? De belangrijkste voorwaarde is een sluitende online financiële administratie, die ook gedurende het jaar goed wordt bijgehouden.

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Mkb Accountancy & Advies

Financiële Rapportage

Met onze online tool VisionPlanner krijgt u relevante real-time managementinformatie, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten, dankzij duidelijk advies en persoonlijk contact met uw eigen adviseur.

Bekijk deze dienst

Integrale Procesoptimalisatie mkb

Hoe gaat u om met snelle ontwikkelingen bij nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden? Om uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie helpt u hierbij.

Bekijk deze dienst

Financiële Administratie

Uw financiële administratie uitbesteden bespaart veel tijd. Uw actuele rapportage is dan altijd op tijd en volledig voorhanden. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Bekijk deze dienst

Financieringsdesk

Waar maakt u de beste kans, welke gegevens zijn daarvoor nodig en hoe kiest u de juiste financieringsvorm en condities? Onze Financieringsdesk maakt (complexe) financieringsaanvragen eenvoudig.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief