Skip to content

Sneller en slimmer bij (her)financiering

Wie financiering zoekt vraagt traditioneel de huisbankier of andere grootbanken naar de mogelijkheden. Tegenwoordig zijn er veel meer geldverstrekkers beschikbaar, die allemaal hun eigen financieringsdoel en beoordelingscriteria hanteren. Waar maakt u de beste kans, welke gegevens zijn daarvoor nodig en hoe kiest u de juiste financieringsvorm en condities? Onze Financieringsdesk maakt (complexe) financieringsaanvragen eenvoudig.

Wij hebben via onze financieringssoftware toegang tot meer dan 50 financiers, met hun eigen financieringsvormen, -voorwaarden en -mogelijkheden. Ons advies op maat en de betrokken begeleiding bij het voorbereiden maakt aanvragen sneller en slimmer. Maak meer kans op succes en gunstige voorwaarden, bijvoorbeeld als u financiering zoekt voor de groei of verduurzaming van uw bedrijf of de aankoop van vastgoed.

Toegang tot 50 financiers

Naast de traditionele grootbanken bestaan er veel meer financiers die graag investeren in  (familie)bedrijven. Ontdek meer mogelijkheden vanuit een brede blik op wat er beschikbaar is.

Wij hebben met onze speciale software toegang tot meer dan 50 financiers, bestaande uit traditionele banken, vastgoedfinanciers, alternatieve partijen en crowdfunding. Bovendien kennen we hun acceptatiecriteria, specifieke voorkeuren en aanvullende randvoorwaarden om rekening mee te houden. Wij bieden met onze Financieringsdesk de begeleiding voor uw bedrijf en beschikbare financiers.

Foto van beeldscherm computer

Sneller en met meer kans op succes

Een financieringsaanvraag is traditioneel tijdrovend. Zowel de voorbereiding, de daadwerkelijke aanvraag als de verwerking en (hopelijke) acceptatie kosten tijd. Dat kan sneller, door aanvragen en acceptaties beter op elkaar af te stemmen.

Wij begrijpen de behoeften van bedrijven waarvoor we financieringsaanvragen voorbereiden. En we kennen de acceptatiecriteria van financiers. Door die op elkaar af te stemmen bieden we tijdens het proces de juiste begeleiding voor beide partijen. Ook kunnen we ondersteunen bij het opstellen van jaar (of tussentijdse) cijfers en prognoses als dit benodigd is voor de aanvraag.

Dankzij onze betrokken begeleiding versnellen we processen, vergroten we de kans op succes en vergelijken we ondertussen meer financiers en hun offertes. Dat betekent onderaan de streep een betere keuze, voor een financiering die past bij de concrete behoefte.

Tip: Direct lenders kijken veelal toekomstgericht in plaats van naar historische cijfers en zijn meer gericht op het investeringsobject of -doel.

Foto van adviseur

Wij adviseren en pakken aan

Bij Baker Tilly begrijpen we waar u behoefte aan heeft. De financiering moet kloppen en u wilt graag samenwerken met betrouwbare financiers. Tegelijkertijd zoekt u flexibiliteit, bijvoorbeeld als traditionele financieringsvormen weinig mogelijkheden lijken te bieden.

Wij begeleiden betrokken, om precies te achterhalen waarvoor u de financiering wilt gebruiken en welke voorwaarden er belangrijk zijn. Andersom kennen we de financiers waarmee we samenwerken. Zo begeleiden we u bij het opstellen van de aanvraag, voor een zo groot mogelijke kans op acceptatie.

Krijg met onze inzet toegang tot minder bekende financiers, waar u zelf misschien niet aan had gedacht. Ervaar het voordeel van betrokken adviseurs die begrijpen waar bedrijven zoals die van u behoefte aan hebben.

Neem contact met ons op als u zoekt naar (her)financiering.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Foto van groei met geld

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Mkb Accountancy & Advies

Samenstellen Jaarrekening

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om één of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van de jaarrekening is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening snel is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Bekijk deze dienst

Financiële Rapportage

Met onze online tool VisionPlanner krijgt u relevante real-time managementinformatie, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten, dankzij duidelijk advies en persoonlijk contact met uw eigen adviseur.

Bekijk deze dienst

Integrale Procesoptimalisatie mkb

Hoe gaat u om met snelle ontwikkelingen bij nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden? Om uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie helpt u hierbij.

Bekijk deze dienst

Financiële Administratie

Uw financiële administratie uitbesteden bespaart veel tijd. Uw actuele rapportage is dan altijd op tijd en volledig voorhanden. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief