Skip to content

Thema's

Duurzaamheid & ESG

De Europese Unie maakt werk van nieuwe wet- en regelgeving op gebied van duurzaamheid. Bent u voorbereid op de verplichte duurzaamheidsrapportage die tussen 2024 en 2027 ingaat? Heeft u inzicht in uw ESG-situatie in relatie tot uw ketenpartners? Het is verstandig om hier nu al over na te denken.

Meer over duurzaamheid & ESG

Internationaal ondernemen

Grensoverschrijdend ondernemen biedt enorme kansen. Wel krijgt u dan te maken met nieuwe juridische en fiscale aandachtspunten. Hoe regelt u bijvoorbeeld de btw voor aan- of verkopen in het buitenland? Wij zijn op alle internationale markten thuis, dankzij ons Baker Tilly-netwerk in meer dan 140 landen.

Meer over internationaal ondernemen

Personeel

Het vinden en vasthouden van goed personeel is steeds uitdagender. Hoe kunt u Generatie Z aanspreken en hoe haalt u de juiste vaardigheden voor de toekomst in huis? Wij adviseren en ontzorgen voor al uw vragen op gebied van HR, personeel en salarisadministratie.

Meer over personeel

Bedrijfsopvolging

Er komt een moment waarop u als ondernemer gaat nadenken over uw opvolging. Een grote stap, waar veel bij komt kijken. Wie wordt uw opvolger? Uw kinderen? Een ambitieuze werknemer? Welke belastinggevolgen heeft de overdracht, en op welke fiscale faciliteiten kunt u een beroep doen? Deze keuzes vereisen inzicht, waarbij ook juridische en fiscale aspecten een belangrijke rol spelen.

Meer over bedrijfsopvolging

Groei

Dit is het moment om uw bedrijf te laten groeien. In een snel veranderende wereld is stilstaan geen optie. Bij Baker Tilly helpen onze experts u met financiering, marktanalyse en (internationale) groeistrategie om van kansen succesverhalen te maken.

Meer over groei

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief