Skip to content

De controle van jaarrekeningen is een kernactiviteit van de accountant. Kwaliteit stellen wij hierbij voorop. Onze opdrachtgevers zijn nationaal en internationaal opererende organisaties met uiteenlopende omvang en activiteiten. Zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteitsnormen, is Baker Tilly voor DGA- en familiebedrijven de controlerende accountant die oog heeft voor de schaalbaarheid van uw organisatie.

Brede kennis & ervaring

Baker Tilly controleert jaarrekeningen van organisaties waar specifieke kennis en ervaring van pas komt: 

  • Familiebedrijven

  • Internationaal

  • Zorg

  • Publiek

  • Vastgoed/woningcorporaties

De controle van uw jaarrekening

Voor uw bedrijf kan een wettelijke plicht gelden om uw jaarrekening te laten controleren. Daarnaast kunt u met een goede jaarrekeningcontrole uw aandeelhouders en andere belanghebbenden zekerheid geven dat uw cijfers betrouwbaar zijn. U heeft daarom een onafhankelijke en deskundige accountant nodig, die achter de gecontroleerde cijfers staat. Daarnaast is een controle sterker door een team met kennis van zaken in uw branche. Tenslotte wilt u een accountant die uw organisatie en bedrijfsprocessen, inclusief ondersteunende IT systemen, kan doorgronden en waarmee u de samenwerking met vertrouwen tegemoet ziet.

Baker Tilly is een deskundig en onafhankelijk accountantskantoor, dat kwaliteit levert tegen een passende prijs. We zorgen dat u voldoet aan uw wettelijke plichten en dat u de betrouwbaarheid van uw cijfers kunt bevestigen. Een diepgaande risicoanalyse is de basis van onze controle. De uitkomsten van onze bevindingen leest u terug in onze rapportages en lichten we persoonlijk toe. Onze controleteams bieden u vastigheid en hun expertise past bij uw vragen en ontwikkelingen in het bedrijf.

Vind ons in uw regio

Onze adviseurs werken vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Zo is er altijd een collega van ons in uw buurt die u kan helpen met zaken als beoordelen van jaarrekeningen, jaarrekeningcontrole of de controle van uw subsidieverantwoording. Kijk op onze contactpagina voor de telefoonnummers en e-mailadressen van een adviseur bij u in de buurt.

Contact

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Audit & Assurance

Jaarrekeningbeoordeling

Een beoordelingsopdracht is bij uitstek geschikt in situaties waarin er behoefte is aan een zekere, beperkte mate van zekerheid, maar er geen wettelijke controleplicht bestaat. Baker Tilly helpt u met de beoordeling van uw jaarrekening, bijvoorbeeld als voorbereiding op een toekomstige controle-opdracht.

Bekijk deze dienst

Controle Subsidieverantwoording

De financiële impact van een niet-goedgekeurde subsidieaanvraag kan groot zijn. Baker Tilly hanteert bij een subsidie-compliance toets een aanpak waarbij u beter weet wat u kunt verwachten. Onze subsidie-adviseurs denken daarnaast graag met u mee hoe u juist én tijdig verantwoording gaat afleggen.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief