Skip to content

De wereld wordt steeds kleiner en uw markt steeds groter. Heeft uw onderneming te maken met buitenlandse belastingregels? Bijvoorbeeld als gevolg van grensoverschrijdend ondernemen, nieuwe belastingverdragen of buitenlandse rapportageverplichtingen? Maakt uw onderneming onderdeel uit van een internationale structuur en wilt u weten welke gevolgen nieuwe en veranderende fiscale wetgeving voor uw onderneming heeft? Dan wilt u kunnen vertrouwen op een deskundige fiscale sparringpartner. Wij zetten graag onze kennis en ons internationale netwerk in om u te helpen met uw internationale belastingvraagstukken.

Internationaal belastingrecht

Als internationale belastingadviseur houden wij de ontwikkelingen in het internationaal belastingrecht continu in de gaten. Wij maken de gevolgen van de gewijzigde en nieuwe wetgeving voor u inzichtelijk, of dit nu gaat om de implementatie van Europese richtlijnen, de toepassing van belastingverdragen of generieke en specifieke antimisbruikbepalingen. Is uw onderneming al actief in het buitenland, of wilt u internationaal gaan ondernemen? Onze adviseurs staan u graag bij.

Internationaal Belastingadvies

Ondernemen over de landsgrenzen brengt complexiteit met zich mee, maar biedt uiteraard kansen voor groei van uw onderneming. Wij denken mee met uw groeiambities en laten u ook juist de vele mogelijkheden zien die het internationale belastingrecht biedt. Ons belastingadvies voor internationale ondernemers omvat o.a.:

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Belastingadvies

Advisering Vennootschapsbelasting

De winstbepalingsregels van de vennootschapsbelasting kunnen buitengewoon ingewikkeld zijn. Daarbij moet u nog met veel andere regels rekening houden, zoals antimisbruikmaatregelen, renteaftrekbeperkingen en uitzonderingsbepalingen. Wij helpen u hier graag mee.

Bekijk deze dienst

Advisering Inkomstenbelasting

Het bepalen van uw persoonlijke belastingpositie voor de inkomstenbelasting wordt al snel complex als u bijvoorbeeld ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, een huis koopt, met pensioen gaat of veel vermogen hebt. Met onze praktische en proactieve advisering weet u waar u aan toe bent.

Bekijk deze dienst

Aangiftes & fiscale compliance

Van periodieke of jaarlijkse belastingaangiften tot andere rapportage- of renseigneringsvereisten: zowel particulieren als ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met (fiscale) verplichtingen. Wij helpen u voldoen aan deze verplichtingen en zorgen er samen met u voor dat u compliant bent met de geldende wet en regelgeving.

Bekijk deze dienst

Estate Planning

Weet u hoe u er op financieel gebied voor staat en of u uw doelen op (lange) termijn kunt realiseren? Onze estate planning-specialisten staan u graag bij op het gebied van schenkingen, erfbelasting, financiële planning en bedrijfsopvolging.

Bekijk deze dienst

Transfer Pricing

Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (Transfer Pricing) en winsttoerekening. Wij adviseren u over uw transfer pricing-beleid met o.a. analyse en duidelijke vastlegging.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief