Skip to content

AFAS HRM & Payroll stelt organisaties in staat om HR-administratie te automatiseren. Heeft u daar advies bij nodig, of besteed u uw administratie in AFAS graag volledig uit? Baker Tilly heeft jarenlange ervaring met payroll in AFAS en wij kunnen dit voor u volledig uit handen nemen. Onze specialisten kunnen de payroll in AFAS op afstand in uw omgeving verwerken en daarmee een vierogen-controle toepassen. Baker Tilly kan ook op locatie de volledige salarisadministratie in AFAS voor u verwerken. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook altijd een loonscan laten uitvoeren door onze salarisspecialisten. Ook als u de software zelf gebruikt kan het, zoals bij ieder systeem, fijn zijn dat u bij ons advies aan een expert kunt vragen om de software optimaal te benutten.

Vierogen-controle

Maakt u voor uw salarisadministratie gebruik van AFAS? Dan kan Baker Tilly u ondersteunen in het proces rondom salarisverwerking. Wij hebben jarenlange praktijkervaring met AFAS HRM & Payroll. Bij een vierogen-controle zorgen wij periodiek voor de controle en verwerking van de salarisadministratie. Dan weet u zeker dat uw salarisadministratie klopt. 

Neem contact op

Salarisscan

Bent u niet geheel zeker van de kwaliteit van uw salarisadministratie, of wilt u deze graag optimaliseren? Dan kan een salarisscan uitkomst bieden. Periodiek kunnen we een loonscan uitvoeren, bijvoorbeeld halverwege het jaar en na de jaarovergang. We voeren dan een check uit of uw salarisadministratie op de juiste manier wordt verwerkt.

Lees meer

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Salarisdienstverlening

Uitbesteden Personeels- en Salarisadministratie

Uw HR- en salarisadministratie optimaliseren, dat is onze expertise. U kunt een keuze maken uit meerdere dienstverleningspakketten, bijvoorbeeld Full Service waarbij wij alles uit handen nemen, of Selfservice waarbij u van onze software gebruik kunt maken.

Bekijk deze dienst

Loonkostenvoordelen

Onder de Wet tegemoetkomingen loondomein kunnen werkgevers een tegemoetkoming ontvangen voor personen die zij in dienst nemen. Wij begeleiden en ontzorgen u bij de aanvraag van subsidies gericht op loonkostenvoordelen, lage inkomensvoordeel en no-riskpolis.

Bekijk deze dienst

International Payroll

Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Onze internationale HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs regelen voor u het gehele proces van verblijfsvergunning tot en met het faciliteren van de salarisbetaling.

Bekijk deze dienst

Baker Tilly Payroll Academie

Wilt u of uw organisatie meer te weten komen over salarisadministratie? Hiervoor bieden wij onze basiscursus salarisadministratie en onze HR- en salarisadministratietrainingen aan. Hierdoor kunnen we samen met u een programma samenstellen dat voorziet in uw behoeften.

Bekijk deze dienst

Salarisscan en Salarischeck

Zoekt u naar veiligheid en zekerheid over uw salarisadministratie? Samen met onze accountants hebben onze (payroll)specialisten een aantal salarisscans ontwikkeld die u inzicht geven in de juistheid en de betrouwbaarheid van uw HR- en salarisadministratie.

Bekijk deze dienst

Digitalisering HR- en Payroll processen

Onboarding van nieuwe medewerkers, beoordelingsgesprekken, het vastleggen van uw documenten: HR-processen zijn vaak tijdrovend. Met onze HR-workflows kunt u deze automatiseren en naar eigen wens inrichten. U loopt simpelweg door de stappen heen, zodat u niets vergeet.

Bekijk deze dienst

Verzuimadministratie op orde

Als werkgever wilt u graag uw verzuim zo laag mogelijk houden en uw medewerkers bijstaan wanneer dit nodig is. Met onze verzuimoplossing kan het.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief