Skip to content

Wanneer u personeel in dienst heeft, is het belangrijk dat de salarisadministratie en overige HR-zaken op orde zijn. Maar wist u dat uit deze gegevens ook veel bruikbare inzichten te halen zijn? Het grote voordeel van een online salarisadministratie (HR-automation)  is dat u direct beschikt over belangrijke en actuele managementinformatie inzake uw personeel(sbeleid). Samen met u kijken wij welke informatie u terug wilt zien in uw managementrapportages, zoals personeelskosten, verzuim en verloop. Denk ook aan informatie over het einde van contracten, inzicht in verjaardagen en jubilea. Wij richten de administratie zo voor u in, dat deze informatie altijd real-time beschikbaar is.

Digital Processing

Met de Baker Tilly HR- & Payrollsoftware kunt u gebruik maken van onze moderne, digitale mogelijkheden voor HR-administratie. Uw werknemers kunnen bijvoorbeeld zelf eenvoudig persoonlijke basisgegevens aanpassen, maar ook hun declaraties, kilometervergoedingen, reiskosten en overuren digitaal bij u aanbieden. Dit bespaart u veel tijd.

Behoefte aan advies als werkgever?

Naast onze oplossingen voor salarisdienstverlening en HR-optimalisatie kunnen wij u in de breedste zin adviseren over uw rol als werkgever. Wilt u graag zekerheid dat alles goed verloopt en advies over verbeterpunten? Ga dan het gesprek aan met onze specialisten van Baker Tilly Employment Advisory.

Lees meer

Hoe digitalisering uw organisatie kan helpen

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Salarisdienstverlening

Uitbesteden Personeels- en Salarisadministratie

Uw HR- en salarisadministratie optimaliseren, dat is onze expertise. U kunt een keuze maken uit meerdere dienstverleningspakketten, bijvoorbeeld Full Service waarbij wij alles uit handen nemen, of Selfservice waarbij u van onze software gebruik kunt maken.

Bekijk deze dienst

Loonkostenvoordelen

Onder de Wet tegemoetkomingen loondomein kunnen werkgevers een tegemoetkoming ontvangen voor personen die zij in dienst nemen. Wij begeleiden en ontzorgen u bij de aanvraag van subsidies gericht op loonkostenvoordelen, lage inkomensvoordeel en no-riskpolis.

Bekijk deze dienst

International Payroll

Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Onze internationale HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs regelen voor u het gehele proces van verblijfsvergunning tot en met het faciliteren van de salarisbetaling.

Bekijk deze dienst

Baker Tilly Payroll Academie

Wilt u of uw organisatie meer te weten komen over salarisadministratie? Hiervoor bieden wij onze basiscursus salarisadministratie en onze HR- en salarisadministratietrainingen aan. Hierdoor kunnen we samen met u een programma samenstellen dat voorziet in uw behoeften.

Bekijk deze dienst

Salarisscan en Salarischeck

Zoekt u naar veiligheid en zekerheid over uw salarisadministratie? Samen met onze accountants hebben onze (payroll)specialisten een aantal salarisscans ontwikkeld die u inzicht geven in de juistheid en de betrouwbaarheid van uw HR- en salarisadministratie.

Bekijk deze dienst

AFAS Payroll Consultancy

Met AFAS HRM & Payroll automatiseert u uw HR-administratie. Wij helpen met advies bij het gebruik van deze software, of u kunt uw administratie volledig bij ons uitbesteden. Dat bespaart u tijd en moeite.

Bekijk deze dienst

Verzuimadministratie op orde

Als werkgever wilt u graag uw verzuim zo laag mogelijk houden en uw medewerkers bijstaan wanneer dit nodig is. Met onze verzuimoplossing kan het.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief