Skip to content

Niet iedereen heeft een gelijke kans als het aankomt op toegang tot de arbeidsmarkt. Gelukkig heeft de overheid hiervoor een aantal subsidieregelingen in het leven geroepen. Met deze regelingen wil de overheid ervoor zorgen dat kwetsbare werknemers betere en eerlijkere kansen hebben op de arbeidsmarkt. U als werkgever komt mogelijk in aanmerking voor een aantal subsidies als u kwetsbare werknemers in dienst neemt.

Als klant van Baker Tilly kunt u uw personeelsbestand gratis laten screenen op toepasbaarheid van de subsidieregelingen. Door optimaal gebruik te maken van mogelijke subsidies verlaagt u uw werkgeverslasten maximaal. Ook kunnen wij u, tegen een vaste vergoeding per aanvraag, begeleiden bij het aanvragen van de subsidie(s) waar u recht op heeft.  

Mogelijke subsidies voor u als werkgever

Welke subsidies gelden voor u?  

Bekijk onderstaande video, waarin wordt uitgelegd hoe de gratis screening service van Baker Tilly (in samenwerking met partner SubAdvies) werkt. Na de screening weet u van welke subsidieregelingen u gebruik kunt maken.

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Salarisdienstverlening

Uitbesteden Personeels- en Salarisadministratie

Uw HR- en salarisadministratie optimaliseren, dat is onze expertise. U kunt een keuze maken uit meerdere dienstverleningspakketten, bijvoorbeeld Full Service waarbij wij alles uit handen nemen, of Selfservice waarbij u van onze software gebruik kunt maken.

Bekijk deze dienst

International Payroll

Baker Tilly International Payroll maakt deel uit van het Baker Tilly Global Mobility program. Onze internationale HR-, payroll- en arbeidsrechtadviseurs regelen voor u het gehele proces van verblijfsvergunning tot en met het faciliteren van de salarisbetaling.

Bekijk deze dienst

Baker Tilly Payroll Academie

Wilt u of uw organisatie meer te weten komen over salarisadministratie? Hiervoor bieden wij onze basiscursus salarisadministratie en onze HR- en salarisadministratietrainingen aan. Hierdoor kunnen we samen met u een programma samenstellen dat voorziet in uw behoeften.

Bekijk deze dienst

Salarisscan en Salarischeck

Zoekt u naar veiligheid en zekerheid over uw salarisadministratie? Samen met onze accountants hebben onze (payroll)specialisten een aantal salarisscans ontwikkeld die u inzicht geven in de juistheid en de betrouwbaarheid van uw HR- en salarisadministratie.

Bekijk deze dienst

Digitalisering HR- en Payroll processen

Onboarding van nieuwe medewerkers, beoordelingsgesprekken, het vastleggen van uw documenten: HR-processen zijn vaak tijdrovend. Met onze HR-workflows kunt u deze automatiseren en naar eigen wens inrichten. U loopt simpelweg door de stappen heen, zodat u niets vergeet.

Bekijk deze dienst

AFAS Payroll Consultancy

Met AFAS HRM & Payroll automatiseert u uw HR-administratie. Wij helpen met advies bij het gebruik van deze software, of u kunt uw administratie volledig bij ons uitbesteden. Dat bespaart u tijd en moeite.

Bekijk deze dienst

Verzuimadministratie op orde

Als werkgever wilt u graag uw verzuim zo laag mogelijk houden en uw medewerkers bijstaan wanneer dit nodig is. Met onze verzuimoplossing kan het.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief