Skip to content

IT Advisory

Iedere organisatie heeft te maken met IT-vraagstukken, inclusief het omgaan met data. Dit introduceert risico’s en kansen voor uw organisatie. Alleen wanneer deze risico’s inzichtelijk zijn en beheerst worden kent uw organisatie digitale zekerheid. Daarnaast heeft de continu toenemende digitalisering een enorme impact op organisaties: digitale transformatie zorgt voor nieuwe mogelijkheden om als organisatie vooruit te gaan, bijvoorbeeld op gebied van efficiency en innovatie. Baker Tilly IT Advisory kan u ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in uw IT-risico’s en met grip te houden op de kwaliteit van uw IT-beheersing. Daarnaast helpen wij u om de kansen die worden geboden door digitalisering zo goed mogelijk te benutten. 

Wij zijn uw adviseur voor IT-vraagstukken

IT-vraagstukken in organisaties zijn vaak complex en van groot belang voor de continuïteit van het bedrijf. Met onze expertise kunnen wij zorgen voor een goede beheersing en bescherming van IT en data in uw bedrijfsprocessen, zodat u kunt vertrouwen op de data en de informatie uit uw IT-systemen. Naast het oplossen van uitdagingen helpen wij u graag om in te spelen op kansen in de markt en efficiënter te werken door de inzet van (digitale) IT-oplossingen. Een goede samenwerking met onze klanten staat daarbij voor ons voorop: wij werken graag met u en uw medewerkers in co-creatie aan het realiseren van uw doelen.

Onze multidisciplinaire expertise

Omdat IT-vraagstukken zelden eenvoudig zijn, werken wij met een multidisciplinair team van IT-specialisten. Het Baker Tilly IT Advisory team bestaat uit gekwalificeerde IT-auditors, specialisten op het gebied van IT-governance en -compliance, privacyregelgeving, informatiebeveiliging, cybersecurity en data/informatiedata-analyse.

Specialisaties

Ontdek de specialisaties van IT Advisory

IT Assurance

Als gebruiker of leverancier van IT-systemen wilt u zekerheid krijgen of geven dat deze systemen goed worden beheerd en beveiligd zijn. Baker Tilly IT Advisory helpt u met assurancerapportage aantonen dat uw processen op orde zijn, kwaliteit gewaarborgd is en risico’s worden beheerst.

Bekijk deze dienst

Informatiemanagement

Baker Tilly IT Advisory kan uw IT-omgeving tegen het licht houden en inzicht bieden in de kwaliteit, het potentieel en de verbeterpunten hiervan. Bij de selectie van IT-systemen kijken we vervolgens naar de balans tussen de IT-organisatie, infrastructuur, mensen, processen en kosten.

Bekijk deze dienst

Informatiebeveiliging

Baker Tilly IT Advisory geeft u helder inzicht in uw (privacy)risico’s en de interne maatregelen en biedt praktisch advies. Dit kan in de vorm van nulmetingen of een kwetsbaarheidsscan, maar ook door concreet beleid en plannen uit te werken.

Bekijk deze dienst

Financial audit support

ICT verandert de administratieve organisatie en daarmee de jaarrekeningcontrole. Baker Tilly gebruikt een IT-gedreven auditaanpak, met inzet van o.a. process mining, data-analyse en onderzoek naar systeemchecks en IT General Controls.

Bekijk deze dienst

Data Analytics & Business Intelligence

Effectief beheer en inzicht in uw data is van belang voor het benutten van de waarde hiervan, het voorkomen van verstoringen en het verschaffen van juiste managementinformatie. Wij helpen u met onderzoek en inrichting van data-omgevingen met o.a. Dashboarding, RPA, AI en Predictive Analytics.

Bekijk deze dienst

Zo helpen wij uw bedrijf

Ontdek onze diensten. Onze betrokken en ervaren specialisten zijn u bij iedere uitdaging van dienst.

Audit & Assurance

Met een audit krijgen u en uw stakeholders en de maatschappij zekerheid (assurance) over de cijfers in uw bedrijf en uw jaarrekening.

Belastingadvies

Belastingadvies nodig? Wij helpen u bij o.a. Vpb, inkomstenbelasting, aangiftes, Estate Planning en Transfer Pricing.

Btw-advies en Compliance

Wet- en regelgeving verandert voortdurend, nationaal én internationaal. Wij zijn u graag van dienst bij btw-advies aan en compliance van uw onderneming.

Business Advisory

Business Advisory helpt u doelstellingen van uw organisatie te bereiken. Strategische keuzes en efficiënte processen zijn hierbij van belang.

Corporate Finance

Onze Corporate Finance adviseurs weten raad met uw zakelijke uitdagingen, zoals financieringsaanvragen, due diligence onderzoek en een businessplan.

Employment Advisory

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Onze HR-consultants, loonheffingsspecialisten en arbeidsrechtjuristen helpen u ‘fit for future’ te zijn.

ESG Advisory

Sustainability en ESG zijn belangrijk voor de toekomst, maar ook nodig vanwege (verplichte) sustainability-rapportages. Wij helpen u hierbij graag.

Interim Financials

Tijdelijke versterking nodig? Wij zijn een betrouwbare detacheringsorganisatie gespecialiseerd in bemiddeling en detachering van finance professionals

IT Advisory

ICT is onmisbaar voor het merendeel van de bedrijfsprocessen. Denk aan beveiliging en betrouwbaarheid. Wij helpen u hier graag mee verder.

Legal Advisory

Bij ons vindt u hoogwaardig juridisch advies van onze juristen, in samenwerking met (internationale) collega’s uit andere disciplines.

Mkb Accountancy & Advies

Ondernemen zit vol uitdagingen. Wij zijn uw vertrouwde adviseur die u helpt om lastige keuzes te maken en u inzicht geeft in uw cijfers.

Salarisdienstverlening

Tijd besparen? Besteed uw salarisadministratie bij ons uit of maak gebruik van ons advies terwijl u de administratie zelf doet.

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief