Skip to content

Uw onderneming heeft met vele fiscale voorschriften te maken. Naast de winstbepalingsregels van de Nederlandse wetgeving en de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting moet u steeds vaker rekening houden met andere regels en formaliteiten. Wij  voorzien u graag van gericht vennootschapsbelastingadvies, zodat u de continue veranderingen, uitzonderingen en specifieke regels voor uw organisatie scherp heeft.

Advies over vennootschapsbelasting

Door de continue verandering en de complexiteit van de vele antimisbruikmaatregelen, renteaftrekbeperkingen en uitzonderingsbepalingen, kan de vennootschapsbelasting buitengewoon ingewikkeld zijn. Onze adviseurs geven u inzicht in de algemene belastingwet- en regelgeving en adviseren u graag over meer specifieke onderdelen van de vennootschapsbelasting, zoals:

• Deelnemingsvrijstelling

• Fiscale eenheid

• Verliesverrekening

• Renteaftrekmogelijkheden

• Herstructurering, fusie en splitsing

• Innovatiefaciliteiten

Internationaal ondernemen

Advies en Vpb-aangifte

Na het afronden van de jaarrekening volgt het opstellen van de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting. Uiteraard kunnen wij u hierbij  volledig ontzorgen. Komen er bij het opstellen van de aangifte nieuwe aandachtspunten of kansen naar voren? Natuurlijk bespreken we die met u. 

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Belastingadvies

Internationaal belastingadvies

Is uw onderneming internationaal actief? U kunt op meerdere manieren te maken krijgen met internationale belastingregels. Wij zetten graag onze kennis en het internationale Baker Tilly-netwerk in om u te helpen met uw internationale ondernemings- en belastingvraagstukken.

Bekijk deze dienst

Advisering Inkomstenbelasting

Het bepalen van uw persoonlijke belastingpositie voor de inkomstenbelasting wordt al snel complex als u bijvoorbeeld ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, een huis koopt, met pensioen gaat of veel vermogen hebt. Met onze praktische en proactieve advisering weet u waar u aan toe bent.

Bekijk deze dienst

Aangiftes & fiscale compliance

Van periodieke of jaarlijkse belastingaangiften tot andere rapportage- of renseigneringsvereisten: zowel particulieren als ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met (fiscale) verplichtingen. Wij helpen u voldoen aan deze verplichtingen en zorgen er samen met u voor dat u compliant bent met de geldende wet en regelgeving.

Bekijk deze dienst

Estate Planning

Weet u hoe u er op financieel gebied voor staat en of u uw doelen op (lange) termijn kunt realiseren? Onze estate planning-specialisten staan u graag bij op het gebied van schenkingen, erfbelasting, financiële planning en bedrijfsopvolging.

Bekijk deze dienst

Transfer Pricing

Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (Transfer Pricing) en winsttoerekening. Wij adviseren u over uw transfer pricing-beleid met o.a. analyse en duidelijke vastlegging.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief