Skip to content

Maandelijks, per kwartaal, of ieder jaar: u ontkomt er niet aan om een belastingaangifte in te moeten dienen. Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting of een andere belastingsoort. Wij kunnen u hier bij helpen: met advies vooraf, het op tijd indienen van de benodigde aangiften maar ook met het voldoen aan andere (fiscale) compliance verplichtingen, zoals transfer pricing-documentatieverplichtingen.

 Ook het aanvragen van voorlopige aanslagen om belastingrente te verminderen of voorkomen en het controleren van de opgelegde belastingaanslagen regelen wij voor u.

Is de opgelegde aanslag niet in lijn met de verwachting? Mocht het nodig zijn om tegen een aanslag in bezwaar te gaan, bespreken we de aandachtspunten en mogelijkheden met u.

Altijd het juiste advies

De verschillende belastingen in Nederland kunnen niet alleen ingewikkeld zijn, maar wijzigen ook vaak. Zo kunnen bijvoorbeeld Europese regels en uitspraken ook de Nederlandse belastingregels beïnvloeden. Met uw eigen adviseur weet u zeker dat u op de hoogte bent van de laatste regels en hoe deze uw bedrijfsvoering en belastingpositie kunnen beïnvloeden.

Andere belastingen & compliance

Naast de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, kunt u te maken hebben of krijgen met andere soorten belastingheffing. Omzetbelasting (btw), dividendbelasting, overdrachtsbelasting of loonbelasting bijvoorbeeld. Binnen onze fiscale praktijk hebben wij brede kennis en expertise in huis om u te adviseren. Van analyse tot aangifte, van aanslag tot eventueel bezwaar. Op gebied van belastingen kunnen wij u onder andere adviseren inzake:

Vpb-aangiftes

Na het afronden van de jaarrekening volgt het opstellen van de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting. Wij ontzorgen u volledig, en zorgen samen met u voor de tijdige indiening van een juiste aangifte. Komen er uit de aangifte aandachtspunten of kansen naar voren? Uiteraard bespreken we die met u!

IB-aangiftes

Onze belastingadviseurs inventariseren uw belastingpositie en bespreken eventuele aandachtspunten of nieuwe belastingregels met u. Als particulier, maar zeker als DGA of ondernemer, is het belangrijk om bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting helder in beeld te hebben wat uw belastingpositie is, of u op de juiste wijze gebruik maakt van de beschikbare fiscale faciliteiten, en welke andere aandachtspunten nu of in de toekomst voor u van belang zijn.

Specialisaties

Ontdek de overige specialisaties van Belastingadvies

Advisering Vennootschapsbelasting

De winstbepalingsregels van de vennootschapsbelasting kunnen buitengewoon ingewikkeld zijn. Daarbij moet u nog met veel andere regels rekening houden, zoals antimisbruikmaatregelen, renteaftrekbeperkingen en uitzonderingsbepalingen. Wij helpen u hier graag mee.

Bekijk deze dienst

Internationaal belastingadvies

Is uw onderneming internationaal actief? U kunt op meerdere manieren te maken krijgen met internationale belastingregels. Wij zetten graag onze kennis en het internationale Baker Tilly-netwerk in om u te helpen met uw internationale ondernemings- en belastingvraagstukken.

Bekijk deze dienst

Advisering Inkomstenbelasting

Het bepalen van uw persoonlijke belastingpositie voor de inkomstenbelasting wordt al snel complex als u bijvoorbeeld ondernemer of directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, een huis koopt, met pensioen gaat of veel vermogen hebt. Met onze praktische en proactieve advisering weet u waar u aan toe bent.

Bekijk deze dienst

Estate Planning

Weet u hoe u er op financieel gebied voor staat en of u uw doelen op (lange) termijn kunt realiseren? Onze estate planning-specialisten staan u graag bij op het gebied van schenkingen, erfbelasting, financiële planning en bedrijfsopvolging.

Bekijk deze dienst

Transfer Pricing

Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (Transfer Pricing) en winsttoerekening. Wij adviseren u over uw transfer pricing-beleid met o.a. analyse en duidelijke vastlegging.

Bekijk deze dienst

Het laatste nieuws

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief